• 6ats.

    alerginis tyrimas vaikui, ar daret vaikui alergini tyrima? kokia kaina gal zinote mazdaug? Ar tikslus sis tyrimas?

    kai ta daroma, ar ji israso gydytoja ar galima paciai uz pinigus pasidaryti savo klinikoje? kokia kaina gal zinote mazdaug? ar tikslus sis tyrimas? vaikui pusantru metu manau kad alergiski pienui ..... rytoj eism pas daktare ...

    postera4Vaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    tiksliausi tyrimo rezultatai nuo 2-u metu amziaus, viena alergenu palete kainuoja apie 150lt, ju yra trys jei neklystu (kai kur daro 28 alergenu uz 200lt, cia priklauso ir nuo to, kur daro), priklausomai nuo miesto jie atliekami kai kuriose med. istaigose.
    mes netyrem nes esam labai mazi (4men), be to kaip alergologe sake, nu ir kas jei tyrimai parodys, kad alergiskas pienui - misini valgom aptamil allergy care, atopinio dermatito berimus tvarkomes zyrtec'o vartojimu + emoliantais ir kt. tepalais, tubifast tvarsciais, taigi jei tyrimai ir parodytu alergija pienui - zymesniu padariniu atsiradimui butu ta pati profilaktika ir gydymas, tad nekankinau leliaus. o jusu jau dickis, taip kad parodytu, manau, tiksliau kam alergiskas.

    Anonimas

  2. 1

    nepaminejau, kad mazesne tikimybe nustatyti alergenams del musu mazo amziaus, nuo 1.5metuku vaikams tyrimai buna informatyvesni, ir tikslesni.

    Anonimas

  3. 1

    suzinojau viska tiksliau - dar tiksliau mano kleckui jau paimtas kraujas alerginems reakcijoms nustatyti, emem isplestine palete tik maisto alergenams nustatyti - mokejom 167litus. lauksim apie dvi savaites. mum dabar 6men, tiksluma apibudino taip: "gali parodyti tik 30-40 proc alerginiu reakciju", reiskia, kitu gali tiesiog nenustatyti, nors jos ir yra.. bet mes rizikavom nes pas mus jau baisi situacija su atopiniu dermatitu ir visom alerginem reakcijom atrodo net nuo "oro"..

    Anonimas

  4. 1

    Indruliuks teisingai aprašė. Pirma reikia išsiimti siuntimą pas alergologą iš šeimos/vaiko gydytojo. Mes vežėme savo 1m 6 mėn berniuką į Kauno klinikas. Alergologės kabinete iš karto padarė odos (įkvepiamųjų) alergenų tyrimą nemokamai, o maisto alergenams nustatyti reikėjo imti kraują iš venos ir tyrimas jau mokamas yra, jei neklystu mokėjom 160 lt. Atsakymai būna po 3 sav. Pagal atsakymus alergologė pakonsultuoja ką toliau daryti, kokius vaistukus naudoti (jeigu reikia), kokių atsargumo priemonių laikytis ir pan. Beje, aš įtariau, kad mūsų vaikas alergiškas citrusiniams vaisiams ir galbūt pienui, o paaiškėjo visai kas kita, tad kad tyrimas mums išėjo į naudą.

    bum

  5. 1

    odos meginu tyrimas su siuntimu nemokamas - kraujo mokami.

    Anonimas

  6. 0

    mums care ir niekas nekainavo buvom su siuntimu kam moket jei ir nemokamai padaro

    Anonimas