• 7ats.

    Mamos, klausimas del mm. Po gimdymo man jau praeje yra 5 men. Pirma karta mm prasidejo 2 men po gimdymo, paskui man susirgau tik lapkriti, dabar tikejausi kad bus gruodzio 2 diena(kaip ir lapkriti ta diena susirgau), bet deja. Nestumo nera, KT nevartoju, pilvo apacia vis pamaudzia, bet nieko. Ar taip gali buti, kad si men nesusirgsiu? Ketvirtadieni savaitei gryztu i Lietuva, eisiu pas ginekologe, kad apziuretu, nes cia UK neapziuri.

    VikutukasKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Vita_321 gal jus ir teisi :) gal tikrai dar per mazai laiko praeje :)

    Vikutukas

  2. 1

    Dar mazai laiko praejo po gimdymo, kad menesines kiekviena menesi butu ta pacia diena kaip laikrodukas :) dar tik tvarkosi hormonai jusu organizme, nepergyvenkit, tuoj apsilankysit pas gydytoja, ji jums daugiau patars, o iki to laiko gal ims ir prasides :)

    Vita_321

  3. 1

    tai dar nedaug ir veluoja,3 dienos,galit ir viduri menesio susirgti,gal dar nesusireguliavo menesines.O nestumo testa daret?

    Jolka123

  4. 0

    Manau, kad tiesiog dar ciklas nenusistovejo. Bent jau pas mane tai ilgokai nereguliarus buvo, nors pries nestuma tikslus.

    lip2kas

  5. 0

    Lafe - as apsilankysiu tik del to, kad mane apziuretu po gimdymo, nes cia UK visiskai neapziuri, bet as nesilaukiu.

    Vikutukas

  6. 0

    Manau tiesiog dar nesusireguliavo po gimdymo mm,bet del sventos ramybes apsilankykite pas gine.

    Lafe

  7. 0

    Taip, dariau, neigiamas yra. As buvau rugseji pradejus gerti KT Microgynin 30, ir man jos netiko, nes po mm praejus savaitei vel pradejau kraujuoti kaip per mm, ir jas nutraukiau, paskui spali nesirgau, paskui lapkriti susirgau, o dabar dar nea.

    Vikutukas