• 6ats.

    Kadangi artėja Šv. Kalėdos, noriu jusu nuomonės, ketinu senelių namuose surengti nedidelį renginuką, bet deje nekyla minčių, kal kuri mamytė galėtu patarti, kad galėčiau padaryti renginiui?

    Kadangi esu studentė ir atlieku praktika, tai norisi seneliams atsidėkoti surengiank kokį renginį kalėdinį renginį, nes kiek man jau jie pasakojo, kad tik jaunimas ateina ir pasveikina su kalėdomis, o jiems norisi su jeis pabūti ilgiau... Senelių dauguma nevaikšto guli lovelėse...

    xeditukasxKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    snekink personala, gal personalas nori pasidaryti svente ir sau ir seneliams, o juk ir jusu studenciu turetu buti ne viena. o tema sunku pasiulyti nes priklauso ir kiek zmoniu, ir ka jie gañi veikti, idomu butu jei persi¡olas sutiktu dalyvauti kokiam sau, p paskui kaledidnis pasisedejima ssu seneliais.

    wiktoriuke

  2. 1

    tai pasiulyk tu dvieju pastatu dvikova kokia, linksma tema:)

    wiktoriuke

  3. 0

    o gal kokiu kuciu burtu isbandymo ceremonija, ar kaledu tradiju patirties dalinimas.

    wiktoriuke

  4. 0

    gal koki konkursa, juokingiausios kokios istorijos, ar kuciu vakaro zaidimo, recepto ar pan...

    rakija

  5. 0

    Siuliau, bet nesutiko :D va sugalvojau i kiekviena palata pas senukus padovanoti po drugeli ir kad jie pasakytu eilerastuka ir kurtu pasaka neilga( viena palata pora sakiniu)

    xeditukasx

  6. 0

    Na as viena esu studente kuri pasirinko atlikti praktika savo miestelyje su senais zmonemis :) na o personalas man liepe prigalvoti minciu ka jie galetu nuveikti :D na personalas gal uzsiemes nes viename pastate yra dvi istaigos tai pirmines sveikatos centras ir ligonine ( kurioje atliekami tik proceduros)

    xeditukasx