• 7ats.

    Darbdavio vangumas. Darbdavys niekaip nesutvarko sodroje reikalų, susijųsių su mano išėjimu į dekretą. Ar galėčiau dėl jo vangumo kur nors kreptis ir ką peščiau?

    Klausimas būtų toms, kurios buvo ar yra su tuo susidūrusios, ar šiaip išmanančioms apie tai. Jau pusantros savaitės esu priešgimdyvinėse ir pogimdyvinėse atostogose, bet jo "didenybė"- mano darbdavys niekaip nesutvarko sodroje reikalų, susijųsių su mano išėjimu į dekretą. Ar galėčiau dėl jo vangumo kur nors kreptis ir ką peščiau?Dekoju už atsakymus.

    Ingulite2Teisiniai klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Man sodroj sake,kad jeigu darbdavis neatsiuncia i sodra forma po 5 dienu nuo jusu isejimo i dekreta,tai jie patys pradeda duometis.Jums niekur nereikia eiti,bet jeigu jau ir sodra negali susitvarkiti,tai manau i darbo inspekcija kreipkites,jie jums pasakis ka daryti.
    Man taip pat buvo su pirma dukra kai i dekreta isejau,tai buhaltere ne taip ta forma uzpilde,tai direktore stampa ne ten uzdejo,tai prasimas netaip buvo parasytas,nu vienu zodziu dirike visaip tempe,tai sodra paty jai paskambino,kai eilini karta pas juos atejau pasiteirauti kodel negaunu dekreto.Po poros dienu saskaitoj buvo pinigai.

    Jolka123

  2. 1

    tai o ka jis sako,kai skambinat? Pasakikit,kad pinigeliu jums reikia ir tegul greiciau siuncia ta forma sodrai,ne valanda laiko tai uzima.

    Jolka123

  3. 1

    O buhalteres numerio nezinai? Nes tvarko viska buhaltere,o ne pats darbdavis,aisku jei tokia turi.

    Jolka123

  4. 1

    Ruta26 nemaisik NGA su VPA,kai iseinama i NGA jokio isakimo nereikia,reikia kad buhaltere atsiustu i sodra forma apie darbo uzmokesti.

    Jolka123

  5. 0

    O jam neįdomu.Vis laksto po tą sodrą ir nieko nepadaro. Visi ten juokiasi iš jo.Kai šiandien paskambinau pasiteirauti, tai pasakė, kad darbdaviam yra duotas terminas 10-imt dienų tokius reikalus sutvarkyti. Na o paskiau, tai nežinau...Gėda kam pasakyti, apie tokį viršininką.

    Ingulite2

  6. 0

    Tai jis, ir "viršininkas", ir "buhalteris".Vat tame ir bėda, kad niekaip negaliu su juo susišnekėti.Nežinau ką daryti? Kur kreiptis?

    Ingulite2

  7. 0

    Vat būtent, aš viską sodroje susitvarkiau tą pačią dieną, kai tik mane gydytojai išleido į dekretą, tuo pačiu ir jam pranešiau.Bet jis nusprendė atsidaryti elektroninius vartus(nors sodroje sakė, kad tinka ir senasis variantas).Tai va mergaitės;mama jau dekrete, "vartai"atidaryti, o PONS VIRŠININKAS vangiai žiūri į šią atsakomybę.Jau mąstau apie "karo kirvį", tik nuo ko reiktų pradėti tą karą(o taip nesinori, juk artėja Kalėdos)?!

    Ingulite2