• 25ats.

Atsakymai

  1. 3

    Nuo susizalojimu darzelyje musu vaikuciai neapdrausti,aukletojos nespeja viska suziureti,turbut ir grupes perpildytos

    ruta26

  2. 2

    Pirmiausia,tai sakyčiau,kad patikrintų visų vaikų nagus ir tada būtų aišku kas tai padarė.Į darželį turi būti atvedami tvarkingi vaikai ir auklėtojos tai turėtų kontroliuoti,už tai ir gauna pinigus:)

    vitalijus

  3. 2

    Na aisku nemalonu butu,bet kai vaikuciu 10 ar daugiau grupeje tikrai jos nevisada speja suziureti,kas ivyko,mano dukrytei buvo taipat ibrezta,bet negi sauksi,pyksi ant aukletojos...

    viilmmaa

  4. 2

    o jei kas ir nutiko,jei ji mate,kam jei slepti?

    domisi

  5. 2

    tikrai aukletoja ju visu neapziures gal jie zaizdami netycia vienas ir pervare,jug jie vaikai visko nutinka .

    Anonimas

  6. 2

    Visko buna,o aukletoja galejo ir nepamatyti,jei jau taip bijot visokiu ibrezimu,tai laikikit vaika namie,bet nemanau,kad namie nuo tokiu dalyku apsaugosit,nes pats sau gali irgi ibrezti.

    Jolka123

  7. 2

    negalima visko suversti aukletojoms, jos prie kiekvieno vaiko nepasedes. mes jug ir pacios savo vaiku kartais nesuziurim, bet kazkodel daugiau reikalaujam ne is saves, o is aplinkiniu, siuo atveju is aukletoju. ir isvis gal tas vaikas nieko pyktybisko nenorejo padaryti, gal net nesimuso, o tiesiog siusdami neapskaiciavo veiksmu, judesiu. as to per daug nesureiksminciau.

    romantike

  8. 2

    tikrai aukletojos visu vaikuciu nesuziures ,juk paziurekim namuose jei buna vienas ar du vaikuciai ir tai visko pasitaiko ,o gal ir tas vaikutis padare netycia ,tiesiog zaizdami.ir tikrai nekaltinciau aukletojos.

    lina38

  9. 2

    noreciau gal pasikalbeti su mazylio, perrezusio veida, mama, jei tai nebutu PIRMAS to vaikiuko tokio elgesio pavyzdys.
    bet nereaguociau labai karstai, nes pilnai imanoma, kad aukletoja nesuziurejo - cia juk sekundes reikalas - mama turinti du vaikus kartais nesuziuri ir rimtesniu nelaimiu atsitinka, o aukletoja gal tuo metu tiesiog kazka sake kitam vaikui, ar uzbego uz akiu didesnei nelaimei tarp kitu vaikuciu, kai spintos ant vaiku uzgriuna, tada nesuprantu kaip "nemato" aukletojos, bet ibrezimas nagu - nepyk, bet man atrodo smulkmena, be to, kad viskas gerai baigesi.

    Anonimas

  10. 2

    O kuo pereze, jei galiu paklausti? Na, gal aukletoje is tiesu nemate, kaip tai ivyko. As tikriausiai pasikalbeciau su tai padariusio vaiko mama. Gal labiau sudrausmintu savo vaika, ir panasus dalykai ateityje nesikartotu nei mano nei kitu vaikams.

    Yuki