• 11ats.

    Galvos svaigimas devintame nestumo menesyje.

    Anksciau nestumo metu niekad galva nesvaigo. Bet nuo vakar pastebejau kad daznai pradeda svaigti galva, ir tarsi visas kunas kelioms sekundems nutirpsta, ypac vaiksciojant ar siaip atliekant koki judesi. Ar jums taip buvo? Kol kas gyd. paklausti negaliu, nes sekanti apziura bus siek tiek daugiau nei po savaites. Neramu, nes nezinau ar tai normalu, o gal kazkas negerai?...

    YukiFiziologiniai pokyčiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    venk staigiu judesiu,daktarei pasisakyk,padarys kraujo tyrima

    sandi

  2. 2

    As sutinku su lydekaite, tikrai pabaigoje gali trukti gelezies.

    renaciuks

  3. 2

    Pasidarykit kraujo tyrima, gal truksta gelezies. Nieko baisaus,buna,kad leliukas 'apvalgo' mamyte .

    Linute39

  4. 2

    Man irgi buvo prasidejes svaigimas (dbr 35 savaite), padare kraujo tyrima ir pasirodo, gerokai hemoglobinas pakrites. Israse Tardyferon gelezies gerti ir dabar jauciuos puikiai. Dingo svaigimai ir mieguistumas.

    Justina24

  5. 2

    As niekad neturejau mazo spaudimo kai laukiausi pirmo vaiko iki gimdymo buvo likusi savaite jau gulejau pataloginiam skyriuje ejau i tuoleta apsisuko galva stveriau uz sienos pamatavo spaudima sieke iki 200 o tai isauke gimdyma,su antru kai vaziavau su greitaja gimdyt visa kelia matavo spaudima nes man kilo gan greitai islipus is masinos galvojau isvirsiu,su treciu pakilo ant stalo gimdymo spaudimas,kad prasidejo kratymas vos ne kaip epilepsijos.Man visa nestuma seke daktaras spaudima,nemanau,kad tau siaip kas nors duoda svaiguli,visdelto nestumo pabaiga,jaudulys,nerimas,oro permaina viskas susideda i viena,kad ir mums ne nestukems jauciasi tokiu oru silpnumas,mieguistumas o pas tave viskas naturalu.Tai pasakysiu man tris nestumus nesvaigo galva ar panasiai kaip tau yra tik svaigdavo,pakildavo spaudimas ir iskart gimdyt,tai tiek is mano puses :)

    NORFA

  6. 2

    to mylime: Kiek zinau, mano kraujo spaudimas nera zemas, mieguista jauciuosi vos ne visa laika (todel daznai pora valandu miegu ir diena), silpnuma irgi jauciu. Kavos negeriu, bei gal reikes pabandyti :) Aciu.

    Yuki

  7. 1

    Na, kai pagaliau paklausiau gyd., pasake kad tai normalu ir tiek... :) Ir tas galvos svaigimas bei silpnumas tesesi vos keleta dienu. Tik vis dar jauciuosi mieguista beveik visa laika.

    Yuki

  8. 1

    Manau ziemas kraujo spaudimas.

    Lafe

  9. 1

    gali buti nukrites arba pakiles kraujo spaudimas. venk staigiu judesiu, daugiau ilsekis, eik pasivaikscioti...

    romantike

  10. 1

    gal kaltas kraujo spaudomas del to ir svaigsta..mano kai mazas spaudimas tai daktare sake kad jei svaigsta galva,ima mieguistumas,silpnumas jauciamas tada isgerti kavos puodeli.bet jums gali but visai kas kita.pasikalbekit su gyd.

    mylime