• 19ats.

    Ką daryti, jei kūdikis neima čiulptuko?

    Mano lelius visai neima soskes, jokios-spjauna ir vsio, juokiasi kai ikisi. Beda ta, kad visada nakciai uzmiega bevalgydamas (maitinu pati), o kai privalgo, neatsikabina, reikia dar jam pazysti, tada bandau kisti soske, bet pajunta kad ne to ir verkia, tada vel sedziu, kol uzsnaudzia ir taip iki begalybes, kol tikrai uzmiega-ka patartumet, juk kai nemaitinsiu, ka reiks daryti ?

    simonukasMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    Simonukai, mano padėtis tokia pati kaip tavo:))) Čiulptuko neima, bet ir stipriai nuo pirmų dienų nepratinau. Dabar užmiega irgi tik prie krūties. Mums jau 9 mėn., todėl mano pienuko šiek tiek mažiau reikia, bet tiek dienos miegučiui, tiek nakties- užmigti reikalinga krūtis. Dabar dar įsigudrina ir naktį prabusti, prie papo prisiglausti, bet valgyti nevalgo. Tai būna per jėga ištraukiu, šiek tiek pagulim prisiglaudę ir perkeliu į lovytę. Irgi galvoju, ką reikės daryti, kai nustosiu maitinti, nes neima net buteliuko su pienuku. Kartais kai manęs nebūna namie, vyras panešioja ant rankų ir užmiega, tai galvoju, ko gero ateity, teks šiek tiek pavargti, bet manau kaip nors išgyvensim tą periodą. Todėl galiu tik pasiguosti ir paguosti, o patarimo kol kas ir aš laukiu:)))

    elegancija

  3. 2

    Mano dukterėčia tai nuo gimimo naudoja. Kai Airijoj
    pasigimdė,tai sakė be tokios kedutės neišrašo iš gimdymo namų.

    Deimax

  4. 2

    Na mano pirmagimė nuo pat pradžių čiulpė soskė,ir taip iki dviejų metų.(ją maitinau ją iki trijų mėnesių.) O kita visai neimė,nes ją maitinau iki metų laiko.
    Manau čia viskas priklauso nuo vaiko.

    Deimax

  5. 2

    pabandyk pakeisti i kitos firmos ciulptuka,kuris butu panasus i speneli tavo,nes mano drauge irgi taip maitino ,vaikas neeme,o dabar jos vaikui 2metai ir jis kol nepaiima jos krunines tol ir neuzmiega,tikrai vargsta ir pergyvena kad anksciau neatpratino,gal ciulptuka patepk medum,jei vaikas jau turi 4men

    Aureluze

  6. 1

    mano neeme, tai ir nesiuliau. uzaugo be jo

    juratele

  7. 1

    ir gerai, be ciulputko geriau

    Auksare

  8. 1

    Jūs turite atpratinti kūdikį nuo papo kuo vėliau, nes jei neatpratinsit jums tai suteiks daug streso. Gerai jūs sakote, kad jums tai netrukdo gerai gal dabar jums netrukdo, bet veliau tai tikrai jums trugdys įsivaizduokit dviejų metų vaika nusivežat į kokią iškilą su draugėm draugių vaikai tai pogi jau 2 metuku, bet seniai atpratę nuo papo ar tai jum nepadarys gedos? Galite net susirgti depresija, gi žmogaus nervai ne geležiniai, geriausia būtų palikti jį lovoje galite atsigulti prie jo, bet jokiu būdų neprileisti jo prie papo gerai jis gali pavergti, bet tikrai liausis ir užmigs. Tai po gi jūsų vaikas gali pavirsti ir netgi lepūnėliu jis suprass vėliau, kad verkdamas gali išsiprašyti, bet ko taip jis ir padarys tai va rinkites jūs.

    vikasa

  9. 1

    mums jau 10 mėnesiukų, augam be čiulptukų;))))) išbandėm, visokiausius ir į vairiausius, netiko nei vienas:))))))) geriausia mamytės papulis;)

    pupa34

  10. 1

    musu isvis nuo gimimo neeme...o uzmigdavo pradzioj prie kruties veliau tik i lova penkios minutes praeina ir jau paria:)visa nakty be prapudimo:)

    ginte