• 9ats.

    Ko tikitės iš auklėtojos lopšelio grupėje?

    Trečią klausimą užduodu ta pačia temą ir nesuprantu,ar skaitote klausimą prieš atsakydamos? PASTEBĖTI PER ILGUS NAGUČIUS IR ĮSPĖTI TĖVUS, AR VISAI NIEKO AUKLĖTOJOS PASTEBĖT NETURI,KAD TĖVŲ NEĮŽEISTŲ???

    labirintaLopšelis-darželisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    tevai nepastebi savo vaiku (1 ar 3!) per ilgus nagucius, nori kad aukletojos pastebetu apie 15 vaiku nagucius??
    o jei i tema - as is aukletoju kaip is pedagogu visu pirmiausia tikiuosi vaiko ugdymo, lavinimo, auklejimo, mokymo, gyvenimo pazinimo, pasaulio suvokimo, bendravimo ugdymo t.t. ir pan., o ilgus nagus pastebeti ir vaiko higiena pasirupinti yra mano kaip mamos pareiga.

    romantike

  2. 3

    izeistu ar neizeistu tewu, bet jai nagai per ilgi tai nemanau kad turi nutyleti

    Simutia

  3. 3

    jai vaiko naguciai per ilgi turi tai privalolo pasakyti apie tai vaiko tevams!

    Simutia

  4. 2

    Mes dar nelankom darželio,bet kai pradėsim,tai pirmiausia tikėsiuosi,kad mano vaikas ten bus saugus,sotus,pamiegojęs,žais su žaisliukais kartu su kitais vaikučiais ir išmoks daug kitų gražių dalykų,juk dėl to ir vedam vaikus į darželį:))

    vitalijus

  5. 2

    bet tikrai narės keistos, rašydamos, kad tėvai turi rūpintis, o ne auklėtoja, bet juk ir kvailam aišku, kad tėvai turi rūpintis, bet ką daryti jei nesirūpina ar pamiršta? ką tada daryti? kažkokie keisti ir abejingi daugumos atsakymai, juk auklėtoja turi pamatyti ir perspėti vaiko tėvus , o ne laukti kol vaikas sužeis kitą, tai jei tėvai vaikui ir toliau pamirš kirpti nagus, tai neva reikia tylėti ir laukti, keistos narės tikrai.

    vinipukas

  6. 2

    O kaip jinai gali pastebeti,nejaugi sustatys visus vaikus i linija ir apziurines su padidintu styklu ar vaiko nagai nera astrus!?
    Ji gali pastebeti tik tada,kai kazka ibrozdins,o tada tai gali ir tevam uzsimint,kad vaiko nagai astroki,nes uzgavo kita vaika.

    Jolka123

  7. 2

    is aukletoju tikiuosi,kad vaikuti lavinsi,uzsiims su juo, o vaiko naguciais ir jo higiena turi rupintis tik tevai

    ruta26

  8. 2

    Nesupyk,labirinta,bet is muses drambli jau darai:)O jei siaip tevai turi rupintis vaiku nagais,o ne aukletojos.O is paciu aukletoju tikiuosi:lavinimo,draugisko bendravimo su vaiku,auklejimo ir kitokiu panasiu dalyku.

    Bosiene

  9. 2

    aisku aukletoja turi pastebeti jei kas kenkia kitam vaikui arba jo sveikatai. bet pati suprask juokingai atrodys jei aukletoja ciupines kiekvieno vaiko nagucius ir ziures ar nera astriu kampuciu.
    p is aukletojos tikiuosi kad priziures mano vaika mokins kas teisinga o kas ne, mokins sukaupti demesi ir pan. nereikia noreti kad aukletoja atliktu mamos vaidmeni. o jei jau labai esi pikta del to pasiulyk aukletojai padaryti susirinkima ir uzsiminti mamoms kad dazniau karpytu vaikams nagucius.

    wiktoriuke