• 26ats.

    Aktyvus vaikas viesoje vietoje. Kaip reaguojate, ar kokios mintys apima, kai matote itin aktyvu vaikuti? Ar tai tevu auklejimo stoka, nemokejimas sutramdyti? Ar tiesiog toks vaiko budas?

    geguziukas2-4  metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 7

    mylime kaip tiu pasakysi vieneriu metu vaikui kad tu buk ramus, nevaiksciok nes cia negalima. jis tikrai nesupras. aisku reikia ji uzimti nukreipti vaikucio demesi i kitus dalykus. mano vaikas visada labai energingas ir judrus. me skai vaziuojame i parduotuve s jis negali nusedeti vezime, tai mes duodam jam kazka kramtyti, duodam prekes visokia spalaikyti rankose, vienas renka prekes kitas uzsiima su vaiku, kad vaikas nepultu imti ir griebti kazko, o tai kad lauke ar parke labai energinga snematau tame nieko blogo juk ten ir reikia vaikuciui issikrauti. aisku kad tevai nemoka uzimti vaiko yra ju kalte, bet tai labai priklauso ir nuo vaiko. bet zinau kaip yrs sunku su aktyviu vaiku:)

    wiktoriuke

  2. 4

    Nematau nieko blogo tokiuose vaikuose,jei jie nesimusa,nesispjaudo ar nesitampo ir dar kazkaip kitaip slyksciai nesielgia,o tik laksto ir iesko veiklos,tai manau visiskai normalu.Is vaiku dauguma tevu reikalauja siais laikais labai daug,bet ne visi vaikai tam pasiduoda,o tuo labiau 2metu vaikas jis pilnas energijos,jei jis nieko blogo nedaro,tai kam ji tramdyt.

    Bosiene

  3. 3

    merginos,ne taip supratot:) na ir as neparasiau kad mazam vaikui dar nepaaiskinsi buk ramus, bet as turiu omeny, kai vaikui jau 3metukai ir pan.zodziu visos ta pati raset tik siek tiek kitaip.s nesakiau kad parke kokiam vaikas turi but ramus,as turiu omeny kai eini su vaikuciais i kokie viesa istaiga ir pan.pvz kaip bankas,parduotuve ir pan.nesenai teko eit i banka,tai ten mamyte buvo su kokiu 1,5metuku vaiku,jam viskas buvo idomu,svetimi zmones jam sypsojosi,o jis lakste po hola, laipiojo ant kedzziu,suolu ir pan,bet niekam jis net nekliude,nieks nedraude jam nieko,o ir man pasirode mielas,nors labai aktyvus ir pati pagalvojau kada mano taip lakstys, o mama jo ji timpteledavo uz rankytes kad nelakstytu,sugriebdavo ir sodindavo salia saves.

    mylime

  4. 3

    Kartais tėvai kalti,kartais būna judrūs ar hiperaktyvūs vaikai,o kai jie būna hiperaktyvūs tai reikia daug dirbti kad vaikas būtų ramesnis.

    aidaS

  5. 2

    toks jau vaiko budas ir niekaip tu jam nepaaiskinsi kad butu ramus. Gal truputi vyresni ir klauso tevu bet tik ne 1-1,5 m vaikai, kai dar nera to supratimo kad taip elgtis viesoje vietoje negalima

    Sarunas

  6. 2

    na jaigu vaikas judrud tai nieko blogo, kad tik nebutu agresyvus.cia jau matyt nuo charakterio priklauso

    IlonaP

  7. 2

    manau tai tėvų bėda, kad vaiko neišauklėja, nes teko matyti net pradinukų super judrių, jei net teatre lindo prie akių, lipo ant scenos, o tėvai sėdi ir tyli, tai tik tėvų bėda, jei jau mažo nesutvarko, tai kas kas tada bus iš didelio. Esu skaičius , kad nuo visokio dažyto, nenatūralaus maisto vaikai pasidaro super judrus, dar pakenkia vartoti kontraceptikai ir t.t.

    vinipukas

  8. 2

    Kol neturejau vaiko, buvo labai lenvga aiskint - to nedaryciau, to neduociau, mano vaikas toks nebus ir t.t., bet kai turi jau savo klecka, pamatai, kad daug kas tiesiog nuo taves nepriklauso. Taigi anksciau buciau pasakius, kad tevai kalti, o dabar tiesiog stebiu, nusijuokiu, kai reikia ir tiek :).

    reda83

  9. 2

    Kaip ir saket mazam vaikui nepaaiskinsi buk ramus,pvz drauges berniukas aktyvus labai o jam tik 7men bus,tai kaip tokiam vaikui paaiskint pasedek ramiai,manaau nelogiska.Cia jau nieko nepakeisi,jai vaikas judrus yra,vis geriau nei letas ar flegmatiskas,bet aisku jau didesni nei metuku pvz 2-3metuku vaikui jau puikiausiai galima ismokyti ramybes,ir tvarkos kad kur negalima,vadinasi negalima,turi but ramesnis.Bet jkartais buna ir tevu manau kalte,kada vaiko nemokina kaip elgtis,tada jau mokink nemokinus tam vaikui dzin bus,ir darys ka tik nori.
    O jai vaikas uzsiema vaikisku dalyku lakstymu,tai ar cia blogai,jai jis pvz spjaudosi,musasi cypia,na tada jau netoleruoju.Juk labai norint galima vaika isaukleti:) Zinoma dar neaisku kokia maniske bus:)

    Rakolina

  10. 2

    Jei jis nesispjaudo,nesidrasko viskas normalu,o berniukai ypatingai buna judrus,maniskiui 18 menesiu nenustygsta vienoje vietoje,manau toks vaiko temperamentas,aisku kai jau perzengia ribas,tai tikrai,kad truksta auklejimo,bet siaip nieko blogo

    ruta26