• 8ats.

    ONE nuotykių parkas. Ar girdėjote ką nors apie jį?

    Kažkur skaičiau, kad prie Druskininkų yra ONE ekstremalių pramogų parkas, kažkas ale panašaus į "Lokės pėda". Gal teko lankytis? Ar patiko? Kokios kainos?

    LukamoLaisvalaikisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    pirma karta girdziu toki reikes pasisdometi butu smagu nuvaziuoti. Idomu kokie zmoniu atsiliepimai

    katikee

  2. 2

    as girdejau apie si parka ir buvau jame. praeita savaitgali ji atidare. Fainas parkas, reikes butinai isbandyti. Yra kelios trasos: nuo paprastu, kuriomis gali eiti ir vaikuciai, iki sudetingiausiu, pvz. lynu is vienos Nemuno puses patekt i kita ir grizt atgal.

    Del kainu nezinau, nesidomejau dar...atidarymo diena buvo nemokamai, tai kas norejo, tas galejo eiti, bet as nepasinaudojau ta proga. yra internetinis puslapis: www.onenuotykiuparkas.lt ir ten yra kontaktinis telefonas, tai pabandyk pasiskambinti. manau, turetu pasakyti kainas.

    vykute

  3. 1
  4. 1

    prasau parasyk vykute kainas, nes kaip tik planuojame vaziuoti arba vel i loke arba i Druskininbkus.

    Sagute

  5. 0

    Puikus parkas, sauniai praleidom laika.. teko susipazinti su vadybininku .. labai malonus vyrukas , paaiskino viska detaliai taip kad ir musu mazoji suprato :))))

    Anonimas

  6. 0

    Na jau tikrai netiepatys savininkai,jei nezinai geriau nesnekek isvis.

    Anonimas

  7. 0

    taip, puikus parkas, tikrai pranoksta lokės pėdą. kur kas naujas dar visai, pats personalas ir visi instruktorėliai truputį, rodos, irgi neapsipratę, neorganizuoti turėčiau pasakyti, bet visa kita - šaunu. įspūdingas tasai lynas per Nemuną.

    Anonimas

  8. 0

    na bent man tai patiko:)

    ginte