Atsakymai

  1. 3

    Ką tik perskaičiau Anitos Amirrezvani "Gėlių kraują". Graži, gera knyga. Visai rekomenduočiau. Egzotiški vaizdai, subtilūs ir skoningi vietų, papročių, tradicijų, net patiekalų aprašymai..ir tas amžinas laisvės ir saviraiškos siekis :)
    O su žurnalais sunkiau - aš juos tik perverčiu ir padedu, tai net nebeperku - neverta...

    Lolita

  2. 3

    Zurnalus daugiausia skaitau tualete;)
    Knygu skaitymui daug laiko nebeturiu,kai atsirado maziukas ir mamanija,bet vakarais,pries miega visada paskaitau.nors po keleta puslapiu.
    Mano megstamiausi rasytojai yra Dzonas Irvingas,Styvenas Kingas,Denas Braunas ir Sandra Braun.Daugiausiai skaitau trilerius.
    Seniau labai megau meiles romanus,dabar ju beveik nebeskaitau.labiausiai patikdavo Dzudi Devero knygos apie senus laikus.Dabar ji pradejo rasyt apie dbarti ir biskiuka nugrybavo;)

    rimrem

  3. 3

    as skaitau tik zurnalus ar kokius straipsnius internete :) knygu kaskaip niekada neskaiciau.. nebent koke idomi butu.. bet maziukas daug laiko atima, tai kaip randu laisva minute tada griebiu kki zurnala

    kristale

  4. 3

    Paskutine knyga perskaiciau Paulo Coelho "Zahiras". As esu sito autoriausi fane, tai gal busiu saliska rekomenduodama jo knygas :) Seip sita nelabai jo stiliuje, bet skiatosai lengvai, yra geru minciu pamastymui. Dabar pradeju Castaneda skaityti. Tai pirma knyga dar kaip ir patiko, o antros jau nesuprantu:(
    Bet dabar jau mazai skaitau, visai laiko nelieka, dar koki zurnala pavartau....

    mamyčiukas

  5. 2

    Aš perskaičiau Vėtrų kalnas. Labai Superinė knyga. Ir verkt noris..ir ..juoktis. Tokia gyvenimiška, lengvai skaitosi, labai pritraukia...

    Jorkaile

  6. 2

    as uzsisakiusi zurnala "Tavo vaikas",man labai patinka,uzsiskaiu net neisejus is namu,ir dar priedus gaunu

    Aureluze

  7. 2

    Skaitau "Tavo vaikas", bet jau nieko idomaus jame neberandu, tai kitais metais neprenumeruosiu, sestadieniais nusiperku "Lietuvos ryta". Vis pavartineju knygas apie vaiko auginima ir mityba. Ir siuo metu skaitau Irvingo knyga "Kol tave rasiu"... kai nedaug laiko lieka, tai skaitysiu ilgokai :)... Pries tai perskaiciau Stendalio "Raudona ir juoda"... nereali knyga, man paliko ispudi... gal, kad patinka istoriniai romanai :)... nuo mazens visada turejau daugiau knyguciu nei zaisliuku ir daug skaiciau, visa seima labai skaite :)... Paauglysteje patiko Diuma, Tomo Main Rido romanai... veliau perskaiciau Sekspyro viska ka tik radau, patinka Tolstojus :)

    Ausrute

  8. 2

    Laisvalaikiu dazniausiai skaitau visokias naujienas, straipsnius internete, o knyga retokai jau skaitau, bent jau vonioje tai visada. Zurnalu tai net neatsimenu, kada paskutini karta pirkau.
    o knygu tai ivairiu teko paskaityti: nuo meiles romanu, detektyvu iki visiskos fantastikos. Sakyciau, labiausiai patinka "samones srauto" stiliaus kuryba, pvz, Gavelio, Skemos romanai. Mama uzmigdavo tokias knygas skaitydama, o as jas skaiciau gal 15 kartu ir dar skaitysiu.
    O mamiciuko gal nesupykdysiu, bet pasakysiu, kad Paulo Coelho kuryba man visiskai nepatiko, ypac Zahiras ir Brida. Ne man tokios knygos. Jau Castaneda daug geriau, abi perskaiciau kazkada.

    Agne

  9. 2

    Neseniai baigiau N.Evanso "Arkliu uzkalbetojas", nemegstu skaityti tik fantastiniu knygu :)

    neringa1981

  10. 2

    siuo metu gal ir juokingai nuskambes, bet skaitau knyga Allen Carr "Lengvas budas mesti rukyti". o siaip megstu zurnalus ir meiles romanus:)

    erika1984