• 7ats.

    Gal kas zinote is kur butu galima parsisiusti programa, kuria galima suinstaliuoti i kompiuteri ir matyti kokiose svetainese bei kokiu laiku buvo lankomasi?

    Buciau tikrai labai dekinga :)

    YukiKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Tikrai zinau kad yra. Bet randu tik mokamas. Na, ziuresim kaip cia bus :")

    Yuki

  2. 2

    nemanau kad tokia programa is viso yra.Yra toks jausmas tik pasitikek partneriu

    sandi

  3. 2

    As karta pati jo kompiuteryje radau issaugota mano slaptazodi :D Net jei ir suzinotu, tai nepyktu. Ir kam pykti, jei nieko "blogo" nedaro. Pas musu dabar tokia kvaila situacija, kad musu abieju kompiuteriai skirtinguose kambariuose. Jis kartais is darbo grizta velai, ir po to sedi prie kompiuterio. As tuo metu jau noriu eiti miegoti, bet nenoriu miegoti viena, ir dar nervintis, nezinodama, ka jis prie to kompiuterio veikia. O ir i lova, kaip maza vaika, nesinori varyti :} Tai nusinesu savo kompiuteri i kita kambari... O jei tureciau tokia programa, tuomet galeciau kuri laika ramiai miegoti, ir suzinoti, ar jis vertas mano pasitikejimo. Nes anksciau nebuvo vertas. Dabar tikina kad tkrai "nieko" blogo nedaro, tai tiesiog noriu patikrint. Gaila kad tokias programas randu tik mokamas. Zinau kad yra ir tokiu, kurias nemokamai galima parsisiusti, bet nerandu, arba nemoku ieskoti :(

    Yuki

  4. 2

    Zinau kad viska galima pamatyti "History", bet is ten labai paprasta istrinti ka nori :) Musu santykiuose problemu kaip ir nera. Didziausia problema tikriausiai yra mano pavydas bei itarumas :) Man tokios programos reiketu tik kuriam laikui, kad galeciau paziureti, kaip vyras vertina mano pasitikejima juo :}

    Yuki

  5. 2

    Taigi nereikia jokiu programu. Yra toks dalykas kaip "Istorija" arba "History" ir ten viskas surasyta kur ir kada buvo eita.

    Eglone

  6. 2

    siaip matyt gali ir be programu per zurnala ctrl+h, o jei jau prireikia net spec programu sekimui, tai gal verta ne programu ieskot o problemu santykiuose? :)

    Anonimas

  7. 1

    Tai vadinasi nepasitiki,jei reikia programų.Nedaryk geriau tokių dalykų,nes arba save įsiskaudinsi,arba jei vyras sužinos tai bus pykčių.Per didelis pavydumas prie gero neprives.

    aidaS