• 25ats.

    nestumo testas .. prasau patarkit ka nors

    tai vat man menesines turejo prasideti lapkricio 27 28 diena ju nebuvo as nusipirkau nestumo testa padariau ir antra juostele buvo bet neryski .. vakar vel pasidariau testa ir vel ta juostele antra neryski ... sian dariausi vel ir vel ta pati nesamone... bet ta antra juostele yra bet ji tokia skaidri . o siandien pasirode kraujo tai ash nieko nebesuprantu ar as laukiuosi ar ne ... pas daktara vaziuosim siandien vakare bet as noriu jusu patarimu kaip cia yra gal kam buvo ? tai laukiuosi ash ar ne ? kaip manote

    BrashkyteeMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na jai iskart pasirode tas viaduokliukas tada manau teigiamas, o jai po kokio pusvalandžio tai nelabai tikečiau. ir žiurint kiek to kraujo, gal cia tau ankstyvas persileidimas

    IlonaP

  2. 3

    Palauk dar keleta dienu, ir vel pasidaryk nestumo testa. Keista kad ir antra juostele rodo, bet ir kraujas pasirode... Zinau kad sunku islaukti kad ir keleta dienu, kai toks atvejis, bet tuomet tiksliai zinosi. Sekmes, ir parasyk kaip sekesi ;)

    Yuki

  3. 2

    Pabandyk du skirtingu firmu testus. Lauksim naujienu :)

    Yuki

  4. 2

    nu bet taip keista as dar vakar dariausi testuka ir ta vaiduokliuka rode o sian susirgau ir gan gausiai ...:// ziuresim kaip bus :/ pranesiu jum;)

    Brashkytee

  5. 2

    Tikriausiai laukies , juk siaip sau antros juosteles nerodytu!

    Mazute

  6. 2
  7. 2
  8. 2

    manau laukiesi,man irgi ant testu buvo neryski antra juostele,o dukrytei jau 8 men:))sekmes

    indraya

  9. 2

    as dariau testa 3 kartus, visada buvo nereski. O viena pasirode tik po kokio pusvalandzio. O dabar dukrytei 9.5men :)

    Katia

  10. 2

    nu kas cia gali zinot, jei tu laikydama testa rankose nezinai, tai kaip mes galim pasakyt :) keliauk greiciau pas gyd, ten suzinosi aiskiau negu cia, nes cia speliot gali visos, gal.. o gal ne, kita pasakys 100% laukies, ramiau bus? geriausiai tai atsakys tik ginekologe.. sekmes :)

    kristale