• 43ats.

    Ar jusu vyras kasdien eina i dusa?

    Ar maudosi po dusu ryte ar vakare? Jei vakare, tai ar katik grizus po darbo ar tik pries miega?

    Gal mano klausimas atrodo keistas, bet turiu siokia tokia problema del vyro ejimo i dusa :) Anksciau bandziau i tai pernelyg demesio nekreipti, ir nesigadinti sau nervu, bet kuo toliau tuo nepakenciamiau tai darosi.
    Turiu kasdien jam sakyti, kad eitu i dusa. Tikriausiai, jei nepasakyciau, tai isbutu maziausiai keleta dienu nesimaudes. Jis tame nemato jokios problemos. Nera kazkoks apsileides, gal tiesiog tingi. Vakarais, grizes po darbo, sedi prie kompiuterio, ir i dusa eina tik pries pat miega. Ir tai, dazniausiai turiu jam priminti kad nusimaudytu.
    Panasiai ir su dantu valymu. Kadangi mes viename vonios kambaryje maudomes, o kitame valome dantis (zinau, keista situacija :), tai po to, kai jis pagaliau pries miega nusimaudo, dazniausiai taip pat turiu priminti ir apie dantu valyma. Jei neprimenu, retai kada pats prisimena. O rytais dazniausiai dantu nesivalo, kadangi as tuo metu dazniausiai dar miegu, ir neprimenu jam :)
    Kartais pagalvoju, kita menesi gims musu pirmas vaikas, kiek reikes juo rupintis, o dar ir savo vyro kuno higiena...
    Gal kas turit kokiu patarimu, kaip ji "ismokyti" kasdien nusimaudyt ir issivalyti dantis be mano raginimu, ar mano situacija tikrai beviltiska? :)

    YukiŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    apsiprausia kasdien, o viena karta i savaite paguli vonioje. Nieko sakyti nereikia, pats be sakymo prausiasi ir valosi dantis

    Sarunas

  2. 3

    nu įdomi situacija. sakyčiau vyras kaip vaikas, ir netvarkingas.Negalėciau pakest tokiu dalykų, taip ir pasakyciau kad elgiasi kaip vaikas kuriuo reikia rupintis, gal susigestu.ir patarciau jo prie saves neprisileisti jei ir toliau nesipraus, ir pati jam nieko neprimink. Gal supras kas zmonai nemalonu toks vyras, nu turetu geda but vistiek . o mano vyras tai eitu kiekviena diena jei ta duša turetume, tai dabar kitaip verciames, o cia visi patogumai ir neina dar.

    IlonaP

  3. 3

    siaip jis kaip lelka koks,biski fyfa;D visada nusiprausia,nusiskuta,pasikvepina net einant miegot:D bet buna dienu karta i savaite kai sako as biski nusiprausiu, nes labai tingiu,jegu nera.o del dantu tai reik pakovot...sako man poto gelia dantisir pan,tai aiskinu jam,kad jei nevalys kasdien tai ir gels ir skaudes.bet siaip jis prisiziuri save:)

    mylime

  4. 3

    maniskis issimaudo po dusu darbe,tai grizes jau nelenda vel.o siaip tai pedantiskai save prisiziuri,siuksliu neisnestu ryte nesuzeliaves plauku ir neissivales dantu..

    sandritute

  5. 3

    taip kasdien:) Jai ne ne namie tai darbe:)

    Rakolina

  6. 3

    zinai kai tik susituokeme as irgi turejau tokiu problemu, tipo apsiprausiau tai ir gerai, bet mes jau daugiau kaip 5 metai kai vede tai ismokiau, dabar kartasi ir 2 kartus po dusu lenda, va kad ir dabar ryte nusimaude, per diena sprotavo tad va vel duse, tiesiog per laika ipras, gi vyrai kaip ir vaikai..

    vejune

  7. 3

    Kaip kada, siaip jis iprates kas 2 diena, bet dabar dirba, kur daug dulkiu, tai eina kasdien. Man noretusi, kad kasdien irgi eitu, ir is karto po darbo, bet dazniausiai eina pries miega. Beje, kartais irgi reik prasyt-tingi, pavarges jis mat :D.

    reda83

  8. 2

    Kad ir kaip norėčiau,bet ne kasdien eina...Taip apsiprausia ir tiek,o į dušą eina,kai sunkiai dirba per dieną ir apdulksta daug.

    vitalijus

  9. 2

    va sarunas irgi sako kad karta tik savaiteje maudosi, o dantys ir atsiprausima sneiko nereiskia, nes galva jeigu viena deina neplauta tai jau ziauriia smirdi gi plaukuota dalis labaiusia prakaituoja

    vejune

  10. 2

    kiekviena diena tik grizes p odarbo

    Nojukas