• 15ats.

    koks pienukas (misinukas) geriausias kudikeliui?

    mamytes patarkite,koki pienuka yra geriausiai duoti vaikeliui, esam 3menesiuku ir iki siol vartojome NAN, bet kadangi dabar esame isvyke tad kur gyvenu nera pienuko NAN! Tad koki pienuka man patartumete naudodi???

    sveturMaitinimas mišinukais, mišinukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Pradek pirkti nuo pigiausio iki kol atrinksi savo vaikeliui tinkama misinuka.

    Bosiene

  2. 2

    Kas puikiai tinka vienam vaikuciui, gali visiskai netikti kitam.

    Yuki

  3. 2

    kas tinka vienam vaikuciui nebutinai tiks kitam.Taigi patarti kuris geriausias beveik neimanoma..mes naudojame aptamil..kuo puikiausiai tinka..o vat Caw gate buvau nupirkus..negere!

    Fantazija

  4. 1
  5. 1

    Maniske kazkaip neisranki misinukams - ka paduodi, ta suvalgo :D O jei rimtai, tai nuo aptamil pute pilva, milumil nepatiko, nes sunkiai tirpsta dideles granules, nan labai atpylinejo, o va nan active tai lyg neblogai buvo, bet maze zaliai kakodavo nuo jo. Tai siuo metu bandom bebi. Tustinasi normaliai, bet man jis kazkoks neskanus:)

    Cia besireiskianciam anonimui visai prastai su galva ziuriu... Jau butu pats laikas pasirodyt kas cia per viena/vienas esi. Ko gero is tu, kurie reiskiasi tik virtualioje erdveje, o iseje i viesuma bijo paziuret i zmones...

    Eglone

  6. 1

    Geriausias yra mamos pienukas,jeigu tingit nuodykit savo vaikus ir tapkit reklamos aukomis.P.S.Nebent mamyte turi dideliu bedu.

    Anonimas

  7. 1

    Koks tinka kudikeliui,as pirmaji pirkau aptamili.

    grirute

  8. 1

    na mes naudojam SIMILAC, jis sotus palyginus,pries uzmigdamas sunus,kuriam 11men isgeria 180ml ir ismiega iki 8-9h ryto :) naq,bet mes ji ir naudojam tik pries miegeli, nes siaip negeria, valgom jau mes normaliai,o jums dar cia maistukas..tiesa,similac advance yra naudingesnis,bet truputi brangesnis, BET kiekvienas vaikas yra INDIVIDUALUD,tad nepabande nesuzinosit, tiesiog rinkites pagal sudeti :)

    Evukas5

  9. 1

    na mes isbandem daug misinuku,nuo aptamilio viduriukai uzkietejo nuo milupos bere,similaco isvis nemego,labiausiai tiko hippo misinukas,ir sotus buvo ir visos bedos pasibaige.

    Panther

  10. 1

    man giditoja parekomendavp aptamil

    Katia