Atsakymai

  1. 3

    As kaip tik tokio amziaus mergaitei vakar nupirkau suknele,nes tokiam amziuje jau jos nori puostis,galima dar koki papuosala nupirkt.

    marinaaa

  2. 2

    zaidimo kompiuteri,ar kaska is kosmetikos,gal kvepalu :)

    gabija1

  3. 2

    manau kosmetika labai patiktu, as jau tokiu metu jos uzsimaniau.

    IlonaP

  4. 2

    megstamo zurnalo prenumerata :) kosmetikos taip pat nesiulyciau, mnau is mamos gales pasiskolinti tokiame amziuje :))) dar galbut patiktu smagi fotosesija, kur ji gales pasipuosti ir isiamzinti, kaip tik nores :)

    Anonimas

  5. 2

    As tai kosmetikos nedovanociau. Geriau kokius kvepalus, kazka is papuosalu ar aksesuaru. Bet kad ir per nelyg moteriska nebutu ;)

    Yuki

  6. 2

    cha always ultra night... cha :DDD sorry tokia juokinga situacija pas mus ir identiska yra :) mes nupirkom higienos rinkinuka, tiesa, surinkom ji patys, tai kvepalai dezodorantas lupu blizgesys ir kitokia niekuciai... manau turetu tikti ir patikti :)

    poolman

  7. 2

    Papuosalai, kvepalai, rankine (o ju tikrai buna labai graziu, pauglisku), kad ir rinkinuka, kur buna dildes, pincetas, znyplutes ir t.t.

    Anonimas

  8. 1

    Jei jau tokia suaugusia vaidina tai gal kvepalus , papuosalus , rankina , lupu blizgesio rinkini ,prausimosi rinkini, ar kosmetikos mini rinkinuka , juk tokio amziaus nori gal savo kazka tureti kad nereiktu imti is mamos

    Mazute

  9. 1

    mano mamos drauge panasaus amzaius mergaite sturi tad mano mama jom pirko siuvinejimo paveikslus. Taip pat galima kitokio tipo rankdarbiu komplektus nupirkt tokio amzius mergaites labai megsta rankdarbisu jau moka siut, siuvinet, megzti

    vejune

  10. 1

    Tai aišku kad lėlių tokio amžiaus nepirkčiau.Labai daug ir gerų variantų parašė mamytės.Gali ir pasiklaust gal kažko labai nori.Jei turi kokių pomėgių,hobių,tai pagal juos kažką nupirk.Grandinėlė gražu,arba nuvesti į silver city parduotuvę ir pati galėtų susiverti kokią apyrankę ar kažką panašaus.

    aidaS