Atsakymai

  1. 3

    ar nematote kad mamyte klausia METAMS o ne menesiui:D taip gali tavo vyras eiti atostogu metams reikia nueiti i sodra ir rasyti prasyma ir viskas

    Anonimas

  2. 2
  3. 2

    tevystes ir motinystes atostogu gali eiti vienas is tevu nesvarbu kuris tik turi tureti per 24men 12men darbo stazo.abu tevai vienu metu eiti negali.

    Anonimas

  4. 2

    na jei menesiui laiko tai mums niekur neteko kreiptis.,tiesiog kai gime vaikelis vyras paskambino i darbuoviete ir jam ten viska sutvarke,dar netgi gavo uz viena menesi atlyginima i prieki,.

    nade

  5. 1

    Aisku gali,jei mama nera isejusi i VPA,jei isejusi mama ir nori tetis eiti,tai mama turi nutraukti savo VPA,o tetis tada gali ramiai eiti.

    Jolka123

  6. 1

    Tegu vyras eina i sodra paraso pareiskima ir darbe ta pati padaro ir sekmes tevystes atostogose:) Mano vyras irgi turi tevystes atostogas metams tai irgi ejo i tas atostogas kai sunui 2men.buvo:)

    Lafe

  7. 1

    Jei ir gali, tai nepriklausytu nuo to, kiek amziaus yra jusu vaikas, nes tevystes atostogos trunka kol vaikui sueina menuo.

    Yuki

  8. 1

    ne menesiui o metams...menesiui jau buvo,darbe vyksta nesamones tai sugalvojo imti metams atostogu,,,tai ir klausiu ar gali imti metams kai vaikui jau 2 menesiai

    jolanta1

  9. 1

    gal norejot parasyt menesiui atostogu,jai menesiui tai jau pramiegojot nes tetis gauna atostogu kol vaikui sueina menesiukas.

    Anonimas

  10. 0

    aciu monikut....taip sita zinau,kad vienas is tevu gali eit vaiko prieziuros atostogu...o man tada reikia i birza stot,jei anksciau nedirbau?

    jolanta1