Atsakymai

  1. 1

    http://www.mamanija.lt/klausimai/13965/pusantro-menesio-vaikas-5-paras-nekakoja-ir-labai-daznai-slapinasi-maitinu-pati-ar-cia-nieko-blogo

    ivesk i paieska nekakoja daugybe temu ismeta

    sandi

  2. 1

    pamasazok, kojitek pakelnok. Pabandyk pavalgiti slyvu, gal su pieneliu ir jai pades.

    Katia

  3. 1

    vaikai maitinami MP gali ir ilgiau nekakoti. po vienos dienos nesitustinimo klizmu imtis tikrai nereikia. pasikontroliuok ir savo mityba, vartok daugiau skysciu, skaidulinio maisto, lengviau virskinamo: sriubos, koses, lengvi troskiniai, maziau sauso maisto. paguldyk mazyle ant pilvuko, paminkit su kojytem dviratuka.

    romantike

  4. 1

    masazuoti pabandyk pagal laikrodzio rodykle.

    ErikaP

  5. 1

    vaijkams valganteims mp normalu nekakoti kelias paras, kartais iki 5 net. Masazuokit, lankstykit kojytes ir pakakos, o eji en tada ryt pakakos :) tik enpatarciau kisti termometro, muiliuko ir t.t.. nes per mazas laiko tarpas kai ensitustina kad imtis tokiu priemoniu. Jei taip apdejinesit jau dabar apskui gali pasitaikyt tokie dazni atvejai, kad vaikas nesitustrins

    Adri

  6. 0

    pas mus irgi ta pati problemele buvo,kai buvo 2men ir irgi maitini tik mp,na taip tai normalu,kad maitindama mp gali vaikutis tustintis kas 3 4 5 dienas,bet gaila leliuko,tai pasakiau musu daktarei,kad sunkiai pakakoja kas 3 diena. tai pasake,kad gali buti,kad mano pienas per riebus ir sunkiai jos skrandukas virskina,patare duoti "geruju bakteriju" skrandukui,lasiuku gefilus ir kapsuleje tabletes "kreon" ir po ju mes pradejom gerai tustintis :) ir aisku daryti manksteles reikia. Tik butinai del tokiu vaistu reikia tartis su savo daktare.

    Juljana

  7. 0

    visai normalus MP maitinamu vaikučių tuštinimasis skaitosi Iki 5d.-6d., nebent vaikučiui labai raižytų pilvelį ir būtų neramus, tuomet reikėtų pamasažuoti pilvelį. Pati suvalgykite slyvų, sulčių slyvų pagerkite, kad viduriukai palaisvėtų, nes per pienelį viskas persiduoda.

    Pearl

  8. 0

    kojytes palenk prie pilvo palaikyk,pamasazuok pilveli,arba zvakute viburkol gali idet,..tik zinoma visad to daryt nereik ,nes gali priprast kad padedi visada ir tada pati nepasitustins..bet jai matai kad tikrai jai sunku tada padek.

    indraya