• 35ats.

    kaip manot ar gerti vyna sveika?

    yra daug mediku ir net mokslininku teigianciu, kad reguliarus vyno vartojimas yra sunkiu sirdies ligu, ar vezio prevencija.ka galvojat apie tai?ar daug sunaudojat?;)))ar naudojat vyna(taure ar dvi) prie kasdieniniu pietu ar vakarienes?

    raimaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Buvusio vyro tėvas, ėjęs nemažas pareigas ,taip pat tikėjo šventai ,kad gero vyno taurė prie pietų stalo ,ar vizito metu prie pasitarimo stalo susėdus restorane ,yra puikus netik sprendimams palengvinti kelias, bet ir skrandžio pagalbininkas,
    Bet, deje jo teorijos laikymasis neprivedė prie sveikatos gerenimo.
    Kai ėjo 46 gyvenimo metus ,per tris paras jo gyvybę nusinešė kepenų cirozė nuo alkoholio vartojimo.
    Jis po vieną,kartais dvi taures penkis kart per savaitę spėjo tą laime pasidžiaugt vos dvejus metus.
    Mes buvome tikrai šokiruoti ,kai sužinojome kokia mirties priežastis,

    Anonimas

  2. 3

    Dar niekados jokie svaiginamieji gėrimai, niekam sveikatos nepridėjo .. :))

    Anonimas

  3. 3

    Su saiku,žinoma,kad sveika:))Mano mamai gydytoja patarė gerti raudoną vyną,nes neva širdžiai labai gerai.Aš irgi mėgstu vyną,bet daug jo tikrai negalėčiau išgert.

    vitalijus

  4. 3

    su saiku manau sveika. jau alkoholinio gerimo neesu gerusi nuo anu metu, o anksciau taure isgedravau

    Nojukas

  5. 2

    manau jog betkoks alkoholis yra nesveika prie pietu stalo negaleciau turbut gerti vyno man nesisieja su maistu

    simka

  6. 2
  7. 2
  8. 2

    Viskas sveika, kas vartojama saikingai. Vyna geriu retai. Paskutini karta geriau karsta bealkoholini kaledini praeita savaite.

    reda83

  9. 2

    man tai nepriimtina kažkaip... sveika, kas saikinga manau, o man saikinga - kartą - du po taurę per mėnesį ar net rečiau... dabar išvis jau du metai negėriau vyno... nepastebėjau, kad daugiau ar mažiau kažkuoasirgčiau :) išvis alkoholį vartoti nemanau, kad gerai, kad ir po taurę kasdien... tai jau veda prie alkoholizmo... pirma po taurė vyno kasdien, paskui po butelį kasdien... tada jau prie stipresnių pereinama... tai irgi yra moksliškai įrodyta... kiek mokslininų, tiek ir nuomonių...

    Ineta_

  10. 2

    na sveika tik tada jai retkarčiais, man pačiai labai patinka raudonas vynas, tai jai kokia šventė tai renkuosi vyną. geriau negu sidras koks, nes gazuotas labai, o degtinė man per stipri. bet prie pietų stalo tai negeriu, kažkaip nera tokio noro , gal kitose šalyse taip yra įprasta.

    IlonaP