Atsakymai

  1. 6

    pazystu viena mergina kuri samdo aukle kai nori kur iset ar susitvarkyt reikalus.Man bent jau labai keista,kad ir kokie reikalai pas mane buna,vaikas visada vaziuoja su manim,nereik man jokiu priziuretoju.kam leist pinigelius auklem,jai gali su vaiku vykti visur kartu

    redusis

  2. 6

    Negaliu objektyviai vertinti, nes pati nesu taip dariusi. Būtų labai gerai išgirsti nuomonę tų mamyčių, kurios gali taip sau leisti. Dar priklausomai nuo mamos, nemanau, kad ji jau taip palieka savo vaikutį auklės priežiūrai ir pati jam dėmesio neskiria. Gal kai vienas vaikas auga, tai lyg tai ir nesinorėtų pateisinti tokio sprendimo. Aišku, kai du, ar pametinukai, dvynukai, pagalba iš tikrųjų reikalinga. O iš kitos pusės, juk kai kurioms mamytėms labai padeda seneliai auginti, tai beveik tas pats kas ir samdoma auklė. Juk kai kurios šeimos taip pat išgali ir namų šeimininkę samdyti, kad namus sutvarkytų.

    elegancija

  3. 6

    as taip nedaryciau.. bet peikti kitu mamu negaliu, nes tai kiekvienos reikalas, gali iskilti visokiu aplinkybiu kodel ziuri aukle..

    kristale

  4. 5

    Kolkas man aukles samdytis neteko, nes visur keliauju su savo vaikuciu, bet buna atveju, kai tam tikrose vietose su vaikiuku buti labai nepatogu, nes kazko negali padaryti, kai tenka nuolat paskui ji begioti. O kartais ir tetis paziuri maziuka, kai nedirba. O siaip manau, kad nieko tokio, jeigu kartais vaikuti aukle paziuri, gal mamai yra kokiu svarbiu darbu ar reikalu, nesvarbu, kad ji nedirba. Pvz, man reiketu tvarkytis buto dokumentus, tai manau, kad butu labai saunu, jei mano vaikas pabutu keleta pusdieniu su aukle, nes po kabinetus pas piktas ponias butu labai jau nepatogu su vaiku trenktis, o vyras darbo dienomis niekuo padeti negali. Bet jeigu mama siaip sau tingi pati uzsiimineti savo vaiku ir palieka ji auklei, tai jau nelabai suprantu. Gal neturi, kur pinigu deti?

    Agne

  5. 5

    Mano nuomuonė, yra tokių mamų,kad auklę samdo
    kai nori kur nors išeiti porai val.Nebūtinai, reikalus
    trupučiuką su draugėm atsipūsti pora karta per mėnesį,tai manau yra normalu. Bet yra tokių,kad kiekvieną dieną,ir ne porai val.o pusdieniui ar daugiau,tai tokioms mamoms patarčiau,geraiau jau lankyti lopšelį-darželį,ten vaikas tikrai bus daugiau prižiūrėtas,ir gaus atitikamą ugdymą.

    Deimax

  6. 4

    Nu jai niekam neturi palik vaikelio tai jau ka padarysi. Juk reikia visokius reikalus susitvarkyti. O beto reik kartais ir teveliams atsipust nuo visu rupesciu.

    kristulele

  7. 4

    as auginu vaikus pametinukus, tai neisivaizduoju kaip galeciau susitvarkyti be aukles pagalbos. Mociuciu salia nera, o vienai tikrai sunku. Viresnio i darzeli nenorejau leisti, kad ligu nenestu, o buti vienai su abiem nesugebu. Nes dar gi ir valgyt pagaminti ir namus sutvarkyti, saves irgi pamirsti nesinori. O vaikai nori demesio, nori zaidimu ir pan. Tai as nieko blogo nematau, kad yra zmogus, kuris ateina padeti. Nenumetu jai vaiku, pati visada bunu salia, tiesiog man taip lengviau kai yra pagalba.

    mamyčiukas

  8. 4

    o as manau neteisk ir nebusi teisiamas :) ne visos gi sutvertos su kudikiu nuo ryto iki vakaro sedeti :) as mielai irgi pasisamdyciau, jei nebutu nei vyro nei anytos, juk ir pasportuoti ir i kirpykla nulekti ir siaip su draugem susitikti norisi...

    neringa1981

  9. 3

    Cia yra nesamone tik poniutes taip elgesi jai pati mama nedirba kam tada jai aukle? juk daug maloniau paciai buti su vaiku ir vaikiu geriau su mama negu su svetima aukle.

    mamyciuke

  10. 3

    Pritariu Mamyčiuko sprendimui ir nematau tame nieko blogo. Jeigu finansai leidžia, tai kodėl gi tada mama viena turėtų vargti su dviem mažamečiais vaikučiais. Tikrai nemanau, kad pavargusi ir irzli mama yra geriau.
    Žinoma, jei mama pasisamdo auklę visai dienai, o pati su juo nei trupučio neužsiima, tai jau tikrai nepagirtinas elgesys.

    trejetukas