Atsakymai

  1. 3

    Vairuoju jau 12 metu ir labai patinka :)

    almyte7

  2. 3

    Teise turiu jau 10 metų,bet jau beveik 7 metus,kaip nebevairuoju,dabar lig noras ir yra pradėti vairuoti,bet baimė dar didesnė už norą...Gal ateis laikas,kad nugalėsiu baimę ir pradėsiu vairuoti mašiną;-)

    debesėlis

  3. 3

    aš vairuoju 11metu,po didelius miestus nelabai važinėju,tik kur žinau tikslu kelią:))) vairuoju kiekviena diena,neturėčiau teisiu butu labai blogai,tektu ieškotis vairuotojo:)))

    staponkute

  4. 2

    nevairuoju ir tuo dziaugiuos,vyras karts nuo karto spaudzia,kad eiciau laikytis teises,bet nera noro,kad paskui bumbetu,kad ne taip vaziuoji.

    ruta26

  5. 2

    dabar vežimą vairuoju, lengvai viską privažiuojam,pasportuojam, daug geriau nei mašinoj dulkes uostyt. Dar labai priklauso kur gyveni, nes mums viskas ranka pasiekiama. O į tolimas keliones dar spėsime privažinėti.

    vinipukas

  6. 2

    Vairuoju bet tik tada, kai prispiria reikalas :))) Jau geriau kai mane vežioja :))))

    Irma

  7. 2

    as vairuoju jau 3,5 metu, kai tik sulaukiau 18 metu iskart laikiau teises:) neisivaizduoju kaip apsieiciau be teisiu...

    gintariuxi

  8. 2

    Vairuoju, tik trecius metus, bet dziaugiuosi nes dabar turbut butu sunku jei pastoviai vyro reiktu prasyti :)

    sarbal

  9. 2

    As dar nevairuoju, vyras labai noretu, kad laikyciau, bet as nelabai turiu laiko ir didelio noro kaip ir nera. Ateityje planuoju laikytis teises.

    roberta

  10. 2

    O as teises turiu 2 metus, bet beveik nevairuoju :) retkarciais, kai is vyro masina pagaunu, nors labai patinka vairuoti, tik mieste dar nelabai uztikrintai jauciuosi.

    Indruke