• 10ats.

    Ar buna labai sunku kai seimoje atsiranda antras vaikelis?

    kaip jus sakot? gal galit kuom patarti? Mano mergaite dabar yra 2 metukai, na aisku neuzilgo bus 3 (geguzes men.)

    ineteleeŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    vyresniajam buvo 1,5men kai antras gime, buvo vasaris tad as 4 men net veina nesugebejau i lauka su abiem iseit, o vasara jau viena visus 3 men palangoje praleidau tiesiog pradzioje kazkaip baisu, nesuagu veliau ismoksti ir gerai.. o dabar kai ugtelejo jie vienas kita uzima

    vejune

  2. 1

    Pirmi menesiai nelengvi,bet paskui pripranti ir viskas buna gerai

    ruta26

  3. 1

    tikrai nera sunku.musu vyresneliai buvo 3 metukai kaip i musu seima atkeliavo musu mazoji ,tai ji su mielu noru man padedavo .atnesdavo pampersa,buteliuka palaika kad sesyte pavalgytu .kaip sese miega mes turime laiko ir su ja parasyt papiesti paskaityti.ir tikrai nera sunku.niekad nevesnioji neprase daug demesio.

    deimantina

  4. 1

    Manau, nuo labai daug ko priklauso. Ir klausime neparasete, kalbate apie finansinius, ar kokius kitokius sunkumus.

    Yuki

  5. 1

    http://www.mamanija.lt/klausimai/15306/kas-turit-pametinukus-ar-2-metu-skirtumo-vaikus-kaip-reagavo-i-antro-vaikelio-gimima-vyresneliai-ar-buvo-kokiu-problemu-kaip-jas-sprendet-kaip-ruoset-vyresnelius-broliuko-ar-sesutes-atejimui


    cia gal dar ka naudingo rasi

    Anonimas

  6. 1

    Sveiki,mano sunui greit bus 7 metukai,dukrytei 7 menesiai,nieko sunkaus nera.Sunus jau supratyngas,gal tik tvarkos maziau namie:)Aisku kai buvo vienas,buvo lepunelis,bet ir dabar stengiames skirti daug demesio ir aisku sunaus nevarinejam paduok ta sesei,priziurek ar panasiai.Patys norejom antro vaiko,tai patys ir auginames,ant sunaus peciu nekraunam seses prieziuros,tai tiek:)

    Anonimas

  7. 1

    mano antroji gime kai pirmajai buvo 1,7 men ,bet jokio sunkumo nematiau ,galiu pasakyt tik tiek ,kad reikia moket laikas susideliot ,ir tikrai nebus sunku.as viska pasidarydavau iki pietu ,o po pietu visas laikas mano budavo ,tik tiek kad valgyt mergytem reikejo paduot ar palas pakeist ,nes tais laikais dar vystydavom ,nes pampersu kaip ir nebuvo nes tik pacia pradzia ju buvo.o ir dar turint treciaja tai atsikelus ryte paduodu mazajai valgyt ir kol ji valgo as uzsikaiciu pietus virt .o apsitvarkyt as is vakaro apsitvarkau kai su mazaja tetis pabuna ar kaip uzmiega mazoji,tai ryte tik valgyt ir telieka padaryt ,ir kai netvarka mazoji padaro tai sudeliot daiktus i vietas.

    lina38

  8. 1

    na taip jus teisi nenuaina nuo manes ne bisky vis klausineja ka man veikti,mama einam zaisti ir pan buna

    inetelee

  9. 1

    su tokio amziaus vaiku bus labai sunku,na ziurint koke ji vaikas gal visai rami ir sukalbama,mano sesers sunui 3 ir turi 9 men dukryte,tai tam vyresniam reikia daugiau skirt laiko nei maziukei,stogas vaziuoja sake nuo pasiutimo to vyresnio berniuko,na o mano dukrai 5 ir turim 2 men sunu tai tikrai lengviau nei su 2 ar 3,4 metu vaikais.

    gintarevilte

  10. 1

    Sunku būna iš pradžių, kol nusistovi nauja tvarka. Aišku, gal reik mažiau iš savęs reikalauti, kad būtų lengviau. Mažiau lieka tvarkos, sunkiau išeit laukan, bet visa tai laikina. Labai greit abu vaikai užsiima, žaidžia kartu. O jei vienas, tai vis slankioja paskui mamą ir zyzia :"ką man veikti?", "mama, pažaiskim".

    marcipana