• 18ats.

    Po kiek laiko jums prasidejo "tikri" saremiai nuo tada kai gimdos kaklelis buvo atsiveres 1cm., ir ar jums buvo pasirodes kraujas?

    Uzvakar visa nakti skaudejo pilvo apacia. Gal tai buvo paruosiamieji saremiai, net nesupratau. Ryte pastebejau nedaug kraujo, tai su vyru nuvaziavom i ligonine. Gydytojas apziurejes pasake, kad gimda atsidariusi 1cm. Ar tai reiskia, kad ta nakti man buvo paruosiamieji saremiai? Gyvenu uzsienyje, cia net angliskai mazai kas kalba, o ir vyrui turbut nelengva tokius dalykus suprasti, kad ir gimtaja kalba :) Gydytojas pasake, kad gimdymas gali prasideti bet kada, nors pries tai buvo nustate termina Sausio viduryje. Tai dabar taip keistai jauciuosi, kad nezinau ar jau greit "tikrieji" saremiai prasides, o gal taip reikes laukti iki Sausio vidurio... :) Tai butu labai idomu suzinoti, kaip tokioje situacijoje buvo kitoms.

    YukiGimdymo eigaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Kiekvienas gimdymas,bei jo eiga visada labai skirtingi.
    Todėl mūsų patirtis ne tik jums jokia taisyklė,bet net ir mum pačioms .
    Man su pirmagimių po vandenukų nutekėjimo intensyvus, vos su minutę pertraukos, sąrėmiai isismarkavo vos vienos valandos bėgyje, ir net centimetrui neatsidarius gimd. kakl. ,todėl leido net ir vaistukų stabdančių sąrėmius. Ir juos teko kest kone pus antros paros.( tik po to buvo nuspresta daryt cp)
    Su antragime tikri sąrėmukai prasidėjo dar nenutekėjus vandenukams ,vos pusvalandžio bėgyje, o po 2h ,jau supavau lėlytę savo ant rankų.
    Su trečiają mergytę ,sąrėmiukai prasidėjo intesyvus tik po 2h , tad jų ilgai kentėt neteko, nes vos tik spėjome davažiuot į priimamajį ir mažylė buvo jau pakeliui.
    O šiais metais gruodžio 8 tąją gimusi pagrandukė atėjo į pasaulį visai be sąrėmių, nes vandenukams nutekėjus jų taip ir nesulaikiau daugiau nei puse paros. Todėl teko operuot . darė CP.
    tai vat tokie visi skirtingi atvejai.

    Anonimas

  2. 2

    beje jokio kraujo nebuvo o vandenis nuleido gimdykloj.

    arcita

  3. 2

    beje jokio kraujo nebuvo o vandenis nuleido gimdykloj.

    arcita

  4. 2

    su 3 cm atsidarymu vaiskciojau kokias 2-3 savaites kol prasidejo tikri saremiai. o kad jie tikri supratau tik tada kai rasant tonusus ligoninej pasake kad kartojasi kas 7 min, tada pradejau ziuret i laikrodi kad rimtai kas 7 min. kazkaip pradzioj nejauciau kad jau tikri saremiai nes visa nestuma paskaudedavo tai viena sona tai kita :)

    arcita

  5. 1

    Na, jau beveik 2 savaites praejo, o vis dar nieko :) Jei gimdymas neprasides naturaliai, sekancia savaite tikriausiai rinksiuosi skatinti gimdyma vaistais...

    Yuki

  6. 1

    man nubego vandenys ir po keliu minuciu saremiai prasidejo, pradejo atsidarineti gimdos kaklelis, kas valanda atsidarinejo po 2 cm. Ir per 6,5 val pagimdziau :) skausmingai bet greitai :)

    Anonimas

  7. 1

    Pamenu pries gimdyma pora dienu buvau nuvykusi i priimamaji,skaudejo nugara.Tai sake,jau buvo 1,5 cm atsidare.Bet dar grizau namo,ir vat po poros dienu jau nuskubejau susitikti su savo mazyle :)

    Amorsita

  8. 1

    na man pirma pasidejo saremiai o paskui pasirode kraujas ir po 6 val pagimdziau.

    wiktoriuke

  9. 1

    is ryto buvau ligoninei apziurai tai pasake kad 4cm kaklielis atsidares isleido namo po apziuros pradejo kraujuoti truputi o vakare 18.00val pasirode saremiai o 21.00 buvau jau gimdykloi

    Lafe

  10. 1

    man tai po 5 dienu ir labai staigei bei netiketai.

    mamyte4