• 7ats.

    Mano dukra vidurinioji MAMYCIUKE. Turiu sunu jam greit 9 metai vidurinioji dukra 3metu ir turiu 8 menesiu dukra.

    Vidurinioji dukra niekur manes nepaleidzia. IR pas ja Prasidejo baimes. Bijo buti viena kambaryje. Jai paimu mazaja pas ja vos ne isterijos. Nors ir jai skiriu demesio kiek galiu. Patarkit kaip elgtis.

    LantaSu vaikaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    gal ji taip tik reikalauja demesio. pas mažus vaikus dažnai kyla pavydas broliui ar sesei.parodyk kad ji tau labai reikalinga, kad gali padeti prižiureti mažiuke, kažka atnešti, tegu p[asijunta svarbi.

    IlonaP

  2. 2

    bandyk sakyti kad tu jos niekur nepaliksi, bet kad mazajai sesytei reikia daugiau prieziuros ir ji gali tau padeti, budama salia, paduodama ka nors ir panasiai, pajiuokindama sese, atnesdamam zaisliukus. taip po truputi skatinsi ir savarankiskuma ir tau lengviau bus.

    wiktoriuke

  3. 1

    aciu visosm uz atsakimua. Pati stengiuosi kiek galiu jai skirti daugiau demesio. Bet truputuka prisibijau kad ji ko mazajai sesutei nepadarytu. Nors vienu nepalieku. ir Vidurinioji myli mazaja sesute.

    Lanta

  4. 1

    mano dukryte taip elgdavosi,na lengviau gal nei jums,jai 5 metukai leliui bus 2 menesiai,ir ji puikiai supranta ir suvokia kad jam reikia skirti demesio nors ji jo gauna su kaupu taipat,bet va sedi tolete kaip pvz,moka puikiai pati susitvarkyti atlikus reikalus,ir zino kad as esu su broliuku,vistiek sauks kiek reikes bet kad as ateiciau jai pavalyt uzpakaliuka,cia toks kaip issidirbinejimas

    gintarevilte

  5. 1

    Manau mazoji tiesiog uzsimane pabuti irgi maza ir taip reikalauja tavo diemesio. Bandyk su ja kalbetis ir aiskinti kad ji yra tavo didziojo padejeja:)

    Lafe

  6. 1

    cia daugiau pavydas kad demesys nebe jai o mazylei.Demesio paciai sumazejo nes gime sese.Itraukit ir ja i kudikio prieziura,kad jaustusi daugiau reikalinga.Pamiluokite dazniau viduriniaja,skirkit demesi tik jai kai mazoji miega

    sandi

  7. 1

    bandziau is pradziu buvo viskas kaip ir gerai. Bet dabar atsirado pas ja ir baimes. Bijo viena buti kambaryje. Seip ji lanko darzeli. DAbar truputi sirguliuoja tai namie.

    Lanta