• 8ats.

    kudikiui zarnyno problemos! Kudikis nesitustina, ka daryti?

    mano sunui menuo laiko ir musu problema, kad nesitustina! Siandiena sesute sake, kad reikes kreiptis i specialistus! Gal kuri esat susidurus su sia beda. gal patartumet ka daryt? Aciu

    IndrajaKūdikio tuštinimasisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    nu nepykit bet man cia keistai viskas atrodo: "kreiptis pas specialistus", o gydytoja kas, veterinare? ir neparaset ka isbandet, bet jei nei misinuko nekeitet - nu tai tada taip suprantu kad nieko..

    pagerkit nedaug pankoliu arbatos, NUOLAT (o ne "tada kada atsimenu") masazuokit pilvuka pagal laikrodzio rodykle, kad suaktyvint veikla, uzbaigiant ties kudikio kaire slaunimi, nusipirkit SEMPER bifidus net jei ir keisit misini - galit ir prie sio pereit visiskai, jis su probiotikais, rugstaus pieno pagrindu ir laisvina vidurius, jis tam ir skirtas kad skystinti (nors neparasei ar del to kad kieti viduriai nesitustina ar tik del to kad tiesiog nesitustina, nes jei viduriai skysti o vistiek reikia padeti tai turbut net ne misinukas kaltas ir kuo greiciau pas gastroenterologa), be to SEMPER bifidus galima maisyti su bet kokiu kitu pieno misiniu. nes jei nuolat padedinesit pasitustinti, toks mazas kudikis supras, kad jo organizmui nereikia ideti pastangu kad tai ivyktu. bet kokiu atveju kuo daugiau masazuokites.

    Anonimas

  2. 2

    pritariu Indruliuks - bandykit semper bifidus - mum padejo. kai pamaitinat butinai nesiokit stacia kad atsirugtu, galit net kelis kart per maitinima. guldykit tarp maitinimu ant pilvuko - taip stipreja pilvo raumenukai ir aktyveja zarnyno veikla. be to mes dar panaudojam espumisan L lasiukus kelis kartus per diena pries maitinima - padeda pasisalinti susikaupusioms dujoms ir lengviau vaikutis tustinasi. reikia skirti laiko ir pastangu ir susitvarkys viskas.

    arcita

  3. 1

    Na bandyit pradziai keisti misinuka,lyg yra specialus tiem vaikuciam,kuriu zarnynas jautresnis,bet cia patarti gali tik tos kas maitina misinukais.

    pavasarinuke

  4. 1

    Tai keiskit misinuka,o kolkas padekit issitustinti jam.
    Tokiu "bedu" ateityje dar bus daug.Ir tikriausiai didzioji dauguma mamyciu yra susidurusios su tokiais atvejais. Geriausia pasikliauti daktarais.

    Amorsita

  5. 1

    nesuprantat,jam reikia padet kad tustintusi,jis buna po kelias paras nesitustines cypia klyka,o maitinames misinuku. Sesute liepe keist misinukus! Galvoju gal kuri esat susidurus?

    Indraja

  6. 1

    http://www.mamanija.lt/klausimai/22126/uzkietejo-viduriai-2-savaiciu-vaikui-ka-daryti
    cia pasiskaitykit gal pades

    sandi

  7. 1

    kuo maitinat?Kudikiui normalu ir iki savaites nesitustinti,ir jei jis jauciasi gerai tai jaudintis neverta.

    sandi

  8. 1