• 6ats.

    adenoidu operacija vaikui. idomu, kokios eiles? ypatingai domina klaipedoje. mes uzvakar siauliuose uzsiregistravom i eile, tai tik liepos 17 d bus operacija. negi visur tokios eiles? girdejau, kad siauliuose visu planiniu operaciju eiles zymiai ilgesnes nei kituose miestuose. ar tai tiesa?

    padraikaLigoninės, gygymo įstaigosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    šiauliuose kai man buvo planine tonziliu operacija tai tik po metu irgi , nes eiles tipo. isivaizduoju, kad davus pinigu buciau greiciau priejus, bet neturiu tokiu atliekamu pakyšoms.

    IlonaP

  2. 2

    kartais tos eiles visai dirbtinai sudaromos, tipo jos ilgos, o sumokejus pinigus operacija padaroma vos ne sekancia diena ir kalbu ne apie privacias istaigas, o apie ligonines ir kitas viesas istaigas. zinau ta is patirties. pvz.: musu mieste taip yra su vaikuciu mankstom/masazais. tipo eiles ilgos, bet kai lita ikisi i kisene iskart eiles dingsta. pries keleta metu man reikejo viena tyrima skubiai darytis, butu reikeje jo laukti puse metu (cia Kauno klinikose), bet per daug rizikinga tiek laukti, tad teko "papyraginti" ir ta tyrima padare po geros valandos! va ir visos eiles... taip zmones ir kojas gali pakratyti eilej bestovedami...

    romantike

  3. 1

    na as gyvenu Kaune ir dukrai adenoidu operacijos laukimas uztruko keleta savaiciu.

    ausra2

  4. 1

    kai mano vienai mergaitei reikejo operuoti adenoidus tai mes vaziavom i druskininkus tai gal kokia pora savaiciu tik laukem ar net ir tu nereikejo laukt ir be jokiu pakistuku , nes ten labai malonus daktaras dirbo ,ir dar kiek zinau jis dirba.bet mes is lazdiju esam .

    lina38

  5. 1

    šiauliuose anginai operuoti laukiau apie metus, vaikui adenoidus operuoti laukiau apie pusmetį. Mano brolis vaikui adenoidus operavo kaune, nes ten žymiai trumpesnės eilės.

    iinnggaa

  6. 0

    Siauliuose laukiau vaikui adenoidu ir tonziliu op 9 men.Savaite pries nuveziau pas vedeja Braziene tai isvijo. Ir taip nesekmingai kraujo uzkretimas, vos gyvas liko. Pazistami dave kysius su visais priedais su viskuo 1000 tai po men atliko

    Anonimas