Atsakymai

  1. 5

    mano uosviai abu laaaabai nuostabus zmones, tokiu dar paieskot reikia :) taik kad su jais abiem mano santykiai kuo puikiausi, as net su anyta geriau sutariu nei mano vyras..

    kristale

  2. 5

    Apie marcias ir anytas tikrai yra nemazai pasisakymu cia.
    Mano patirtis tai tik geroji. Turiu nuostabia anyta, kuri rupinasi ir anukeliu ir net namimi pacia. galiu jai visada pasipasakoti ar paklausti patarimo, paskusti vyra, jeigu jis kazko nedaro, juokais, aisku, tai netgi jos sunelis gauna velniu, jeigu kazko seimos labui nepadaro. Ir siaip mes su ja labai gerai sutariam ir ja labai gerbiu, kiekviena savaitgali pas ja nulekiam ir ji kartais pasisveciuoja pas mus. Niekada dar nesam susibare, pamenu, netgi pirma karta, kai busimasis mano vyras pas ja atsiveze mane per jos gimtadieni, tai ji greit paruose stala vaisiu, kavos ir dar grazu pastebejima pasake: iskart matosi, kad ne sunus man sita saunia dovana isrinko. :))

    Agne

  3. 2

    mano anyta leidzia viska vyresnelei daryti ka ta tik uzsimano. leidzia su peiliais zaisti, nes ji kai jos vaikai buvo mazi neslepdavo peiliu, leidzia vistos krauja laizyti, nes dukrai labai idomu yra ir t.t. bet as dar vis tylejau, nenorejau pyktis. bet kai per ja ir vyro seseri mano antro vaikelio gyvybe ant plauko buvo, tai va tada jau nebetylejau ir pasidariau priesas nr.1. o pikciausia, kad mano vyras palaiko jas, o ne mane. mat as visada nusikalbu ir viska issigalvoju. mano vyresnele dukra primoko ir prikalba anyta apie mane jai visko, o kai vyrui pasakau tai jis kaip visada nenusikalbek ir pan. kai pasakiau, kad jo mamai mano ugis netinka, nes esu truputi aukstesne uz vyra, tai maniskis irgi mane apkaltino. uztai ir klausiu, kaip tavo vyras i sita reikala ziuri. nes mes visiskai nutolom vienas nuo kito. gyvenam kartu, bet atskirai. jis netiki manim ir kad jo tevai sesuo, brolis gali ka nors panasaus daryti ar sakyti.

    ausra2

  4. 2

    Mano vyrui geda.Bet jis nieko negali padaryti tai yra jo motina kaip sakant tevu nepasirinksi.as tai dar gedijusi kam sakyti kad yra toks reikalas taciau jis sako sakyk tiesiai sviesiai kad tu su ja nebendrauji.vis sakom svarbu mums gerai bet patikek tai itakos santykiams turi kartais nesusilaikai ir viska isdrebi tiesiai sviesiai.man lengviau tuo klausimu kai vyras juroj.tada nera jokiu poklabiu ir diskusiju apie tai.ausra o kokia tavo problema su anyta?

    nikitadew

  5. 2

    si problema tikrai egzistuoja. su anyta nesutariu jau 1,5metu ir daugiau nebezadu tyleti ir i viska uzsimerkti.
    o kaip tavo Nikitadew vyras i visa sita reikala ziuri?

    ausra2

  6. 2

    kodel uzdaviau si klausima todel kad mano santykiai su anyta tragiski.metus laiko kentejau jos patyciau maivymasi ,taciau po metu mano kantrybe truko ji manes ir mano seimos negerbia yra pasiputusi ir arogantiska moteris.o istikruju turetu tai neturetu buti.nenoriu pulti i asmeniskumus bet maniau kad ji mane priims kaip dukteri.matai jos pirmagimi suvysciau iki 37 mano vyras buvo nevedes ir se tau kad nori viena diena jis veda.galima pasakoti be galo ir be krasto bet nenoriu uzsivesti.as neturiu santykiu su uosviene.mums jau 5 m men.nestumo ir man nera jos uzgauliojimai i nauda.nusprendziau nebendrauti.deja neturiu kam pasiguosti nes mano vyras juroj

    nikitadew

  7. 2

    as apie save ir anytos santykius nieko negaliu pasakyti, nes su ja net nesu bendravusi gyvai, tik tel rysius palaikome, o kokie butu santykiai jei matytumemes tai nezinau, bet kazkodel manau kad geri, nes ji geras zmogus ir nesikisa i musu gyvenima:)

    Benikiux

  8. 2

    mano patirtie taip pat kaip ir agnes.....labai siltai mane prieme net ir zinodami kad jau turiu leliuka...suneli myli kaip sao anukeli...labai dziaugiuos kad turiu gera anyta

    ernestulea

  9. 1

    o as galiu pasidziaugti kad turiu nuostabia anyta. ji mane myli kaip dukra:) buvo padovanojusi mums su vyru karaliska savaitgali is geradovana.lt ir pasiemusi pabuti su vaiku kol mes ilsejomes

    Anonimas

  10. 1

    Mano anyta, velnio pramanyta, mėgsta kandžiai ką nors pasakyti, bet aš nenusileidžiu ir dar kandžiau pasakau, tai ir tie mūsų santykiai negali būti normalūs.

    iinnggaa