Atsakymai

  1. 2

    gali buti elergija,pasitarkite su gyditoju,apie tai ka pries tai valge.Nes mano mergytei ir buvo isbere,tai iskarto nuvedziau pas daktares tai istyre,kad elergija nuo medaus.

    gabija1

  2. 1

    nuo prakaitinio gali bert,maistelis buna kad ir nebetinka...

    Anonimas

  3. 1

    taip pat nepaminėjau gali būtiir "prakaitinis"išbėrimas, gal per šiltai laikote vaiką aprengtą, ar namuose labai karštą.

    Lulu

  4. 1

    gali buti ir nuo maistelio, gal kažkokia partija pasikeitusi to maistelio,ar sudetis kuo pakeista. Taip pat jei buvote kieme,tai gal ir šaltuko gavo, jei vietomis pabertas veidukas. Manau pabandykite pakeisti maistelį ir stebėkite ar nyksta bėrimas,jei per pora dienų nepraeis, ar pastebėsite plitima - tai kreipkitės į vaiko pediatrę.

    Lulu

  5. 1

    Mano sese, kai dar buvo mazyte, pradejo labai berti, ir iki siol, nors jai jau yra 17-ka metu, jos oda yra negrazi. Gydytojai itaria, kad galejo buti alergija misinukams...

    Yuki

  6. 0

    na šiuo atveju, kad buvote pas daktarus ir liepe vaikui duoti šių vaistų - tai bus alergiškas kažkam - juolab kad praeina bėrimas jų pavartojus. Bandykite pasikonsultuoti su kitais medikais, gal alergiskas kokioms dulkiu erkutėmis bus, ar skalbimo milteliams - spėlioti galime visos, manau reikėtų jumsdar kartelį apsilakyti pas medikus.

    Lulu

  7. 0

    Buvome isberti ir nuejome pas daktare tai liepe duoti ketvirtadali tavegyl tabletes sutrintos, tai buvo kaip ir praeje, taciau si ryta pabudome ir vel visas veidukas...

    ediluk32