• 12ats.

    nėštumo trukmė, kaip ginekologė nustatys nėštumo trukmę?

    šiandien pagaliau sužinojau, kad laukiuosi :)))) planuoju keliauti pas ginekologę. Norėčiau sužinoti kokie tyrimai manęs laukia ir kaip ginekologė nustatys nėštumo trukmę? (mėnesinės buvo nereguliarios, dėl to ir nežinau kiek tiksliai vaisiui laiko :( )
    Iš anksto dėkoju :)

    cooliukeTestai ir tyrimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Sveikinimai:) mazdaug pati numanyt turetum kada pastojai:)

    ragana2

  2. 3

    per pirma vizita bent jau man nieko nedare, tik echoskopija itš kurios ir nustatys gimdymo data

    IlonaP

  3. 2

    visoms dėkoju už sveikinimus ir atsakymus :)

    cooliuke

  4. 2
  5. 2

    Sveikinu!:)
    Mano menesines buvo reguliarios,zinojau kada tai ivyko tai ir pati buvau tiksliai viska issiskaiciavus,gine ekoskopu tik patvirtino kad mazylei buvo 5savaites.Pirmu vizitu tik tai susizinojua,nes nebuvau tikra kur dar lankysiuos,o tuo metu ejau privaciai.O veliau jau viska issamei ginekologe pasako kas ir kaip.

    Rakolina

  6. 2

    Ir pas mane buvo nereguliarios.Echoskopas parode kiek laiko zirniukui.Ir neklydo :) O tyrymai tai.....padarysi slapima.,paims kraujuka ir tepineli turetu.

    Amorsita

  7. 2

    Kiek dabar laiko apskaiciuos pagal paskutiniu menesiniu pirma diena , visada taip skaiciuoja , o tiksliau pasakys kaip padarys echo , nes gali keletas dienu skirtis

    Mazute

  8. 2

    Pas mane buvo reguliarios menesines, bet vistek dare echosk. kad suzinoti tikslu laika. O taip man buvo kraujo ir slapimo tirimai.

    Katia

  9. 2

    sveikinu labai:) o padarys kraujo tyrimus, paims tepineli, jei is menesiniu negales apskaiciuoti tada darys echoskopija ir pamatys kiek laiko jau yra jusu stebukliukui:) sekmes:)

    monika1112

  10. 1

    Sveikinimai nuosirdziausi. Iki to laiko kai pastojai ar vyras dar vartojo tuos anabolinius preparatus?

    Anonimas