Atsakymai

  1. 2

    manes tai nepaveikia, o sporto ziureti as nemegstu, tai net ir demesio nekreipiu.

    tikmama

  2. 2

    ne nepaveikia galim sakyt tik suimastau kad maziau valgyti reikia kad buti lieknai nes visos norim buti lieknos

    Anonimas

  3. 2

    Galiu pasakyti tiek, kad niekas nepaveiks, jei pati nenoresi ir nebusi tvirtai pasiryzusi mesti svori, sportuoti... Gali tik tam kartui susimastyti, o po to vel daryti savo. Mes puikiai zinom, kad visokios liekninamosios arbatos ar piliules tik bereikalingas pinigu svaistymas, jei nesusitvarkysim savo mitybos :) taip kad manes televizija visai neveikia, nes zinau, kad jei noriu, tai ir pasieksiu savo :)

    Aušra58

  4. 2

    tikrai ne. mane sportuoti ikvepia radoma ssvarstykliu svoris arba netilpimas i norima drabuzi:)

    wiktoriuke

  5. 2

    negaliu sakyt kad visai neveikia - kai per tv rodo kaip sveikai maitintis ir t.t., tam kartui (mazdaug 5-iom minutem) susimastau, kad ir man reiktu keist mityba, pradet sportuot... :D tuom ir baigiasi.

    Anonimas

  6. 2

    neveikia manes tokie dalykai

    sandi

  7. 2

    Nelabai veikia, kaip tik priesingai - mane erzina, ypac visokie Topshopai su savo "super nuostabiom" prekem, viska vertinu skeptiskai - manau, kad tai tik proto knisimas ir akiu dumimas, kad tik pirktu zmones :) Nebent rimtesnes laidos apie sveikata, bet ir tai neprivercia manes imtis sveikiau maitintis ar sportuoti. Mano atveju, turetu turbut suslubuot sveikata, kad gydytojai lieptu keisti iprocius :) Tokia jau as... :)

    Vita_321

  8. 2

    neveikia tokie dalykai, nes ten nieko gero nerodo, tos liekninamos tabletes tai nieko vertos

    IlonaP

  9. 1
  10. 1

    apie sporta paveikia... nu galvoje suzadina minti kad reik reik sportuoti:D buna kad ir pasportuoju kokias keleias dienas

    domisi