Atsakymai

  1. 4

    na statistiskai per metus daugiau zmoniu zuna per autokatastrofas nei suduzus lektuvui, ir traukinio avariju auku buna daugiau nei lektuvu per metus, taigi statistiskai lektuvai yra pati saugiausia susisiekimo priemone... va kad lektuvu buna daug skaudesnes nelaimes tai faktas nes vienu kartu zuvusiu daugiau. o seip tokios baimes kaip ir neturiu...

    poolman

  2. 3

    as manau kad viskas nulemta likimo, jei kipsas laukia nepabegsi nei su lektuvu, nei su masina,o ir einanti gali nudauzti. zinoma skaudu kai tai nutinka, bet bereikalo neprisigalvoju visokiu baimiu...

    erika1984

  3. 3

    baime auksciui lektuams pas mane didele...tad ir iki tos tragedijos bijojau ir db bijau dar labiau...bet kaip sakoma zinotai zmogau kas bus pagale pasikistai ar kaip ten:)

    ernestulea

  4. 3

    Aisku baisios tokios tragedijos, bet niekad nezinai, kas taves laukia :((( Kaip ore, taip ir ant zemes visko nutinka.....
    Va mes skrisim kita savaitele atostogaut, tikiuos viskas bus ok;))))

    raimoskyte

  5. 2

    Košmaras...aš irgi paniškai bijau lėktuvų...Todėl atostogauju tik ten kur visada kojos liečia žemę. O šiap tai mašinų avarijų daug daugiau nei lėktuvų katastrofų, bet vistiek ta kritimo baimė yra stipresnė nei noras pamatyti egzotiškas šalis.

    editukas

  6. 2

    Vat as paniskai bijau lektuvu,o po sitos katastrofos,daugiau bijot nebeimanoma,begalo gaila ten buvusiu vaiku,kokia baime pries mirti jie juto baisu....man ir Lietuvoje gerai:)

    dzionike

  7. 1

    Bet su mašina dar baisiau...statistika baisesne...

    gintarep

  8. 1

    Na, as mastau panasiai kaip ir Poolman, kad statistiskai lektuvai yra saugiausi, todel man kazkaip nera labai baisu skristi, nors ir kokiu avariju buna. man baisiau jau zeme per Lenkija vaziuot :))) nors dabar jau ir ten pakankamai saugu.

    Agne

  9. 0

    Taip.Lenkijos keliai labai pavojingi.Amzinai taisomi ir labai vingiuoti.Skristi teks mums.Nuo likimo nepabegsi.kas lemta,tas bus.Bet kam tuomet visas tas spektaklis su saugos dirzais?Juk jie daugumoj atveju nepadeda.

    vilem