Atsakymai

  1. 4

    mes turim tutis hugo universalu vezimuka ir katik pirkom sportinuka riomer firmos o pirkom tai todel kad issikelem i kita busta kureme gyv. penktajame aukste tai kadangi jis sunkokas tad ir pirkome sportinuka .

    Ernesta

  2. 3

    Elagancija, dar nežiurėjau. ačiū už nuorodą. O vežimukas nebūtinai turi būt baujas. Todėl galvoju gal pavyktų geresnės firmos padėvėtą nusipirkt.

    trejetukas

  3. 3

    mano drauge pirko nako firmos tai labai patenkinta nera sunkus ir tinka nuo gimimo as dabar jai pirkciau tai irgi ziureciau ir i svori

    Ernesta

  4. 3

    Ausreja0809, o kiek jūs mokėjot už tą vežimuką? Ir ar labai sunkus? Nes aš kaip tik susidomėjau šios firmos vežimukais. Bet man reika lengvo ir nelabai brangaus. Trečias leliukas, tai nėra tikslo pirkti už 1000 ar brangiau.

    trejetukas

  5. 3

    Mums giminaite atidave "Giordani" vezimeli, bet labai prastas, labai sunkus, kietas vazinet nes ratai nepripuciami, jokios amortizacijos, nepasikeicia rankenos i kita puse, o pasirodo kad visai butu patogu, nes arba vejas labai pucia arba saule dabar sviecia, butent is tos puses kai reikia vaziuoti, ir autokedute neuzsideda ant ratu o butu baisiai patogu, dabar kai vasara mano mergaite kartais visai nenori miego, o nori paziureti kur vazinejam., na ir pardej zymiai patogiau vazinet, nes jai irgi idomu paziureti. Siulau tokio nesirinkti.

    sarbal

  6. 3

    mes turim peg -perego,tikrai geri ir patvarus,jai nori naujo tai internetu galima isigyti www.jusuvaikui.lt,atveza i namus,na o mes pirkom net pigiau negu parduotuveje,nors kaip dvynukams tai tik sita firma turejo butent koki mes norejom,na ir kaina aisku dar tiko

    Aureluze

  7. 3

    Turiu Anmar Fox. Galiu parduoti:) Tik va, miestai tolimi:)) Labai geras, ypač žiemą, visur pravažiuosi, labai geri uždangalai nuo vėjo, didelis snapelis nuo saulės. Jeigu jau tokiu susidomėsi, atkreipk dėmesį į ratus, būtinai rinkitės be guolių!!!! Nes mes su jais tiek problemų turėjom, paskui pakeitė nemokamai į tokius pat, pripučiamus, bet be guolių. Važiavimas tas pats, tik problemos atpuolė:) Siūlau rinktis per skelbiu.lt, nes bus per pusę pigiau nei naujas, o jeigu tikrai vieno vaiko, tai nebus "suvežiotas". Šiaip truputį sunkokas ir jeigu reikia aukščiau nešti, nepatarčiau, na, nebent pagalba būtų.

    elegancija

  8. 3

    Labai geras vezimelis yra "Quinny" firmos;))mums patiko:))

    raimoskyte

  9. 2

    O aš turiu Graco Quatro Tour Deluxe Vežimėlis sulankstomas vieno mygtuko paspaudimu, sulankstytas užima mažai vietos,palyginus nėra sunkus,manevringas,rodo temperatūrą ir laiką...vienu žodžiu jis mums tinka ir patinka;-)

    debesėlis

  10. 2

    mes turim "Quinny" , pirkome ne nauji, bet labai jo patenkinti. Bet mazius jau is lopsio isaugo, o sportine dalis man per sunki nesioti i 3 auksta, tai dabar naudojame sportinuka ABC Desing, nuo pirmo vaiko dar liko, man jis labai patinka, lengvas kompaktiskas, patogus :)

    mamyčiukas