• 22ats.

    Ka daryti su triuksmingais kaimynais?

    Sveikos.Turiu savo gimineje zmones kurie gyvena salia musu,zino kad turime maza kudiki bet vistiek garsiai ir trankiai leidzia muzika tiek dienomis tiek naktimis,o i musu prasymus patylinti reaguoja taip kad uzleidzia dar garsiau,o musu mazajai trukdo miegoti ir netgi buvo isgazdine nejuokais,ir jie ta zino.Policijai skambinti nesinori nes bijau kad ka sugalvos,nes gali tikrai ko nors laukti. tad jau nebezinau nei ka daryti. gal patarsite?

    PantherKūdikio sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    manau galima su kaimynais pasikalbeti,kad tyliau triuksmautu,o jei tas triuksmas trugdo tai galima rasyti pareiskima,ir gaus perspejima del triuksmo,pas mus ir buvo toks atvejis,net kartais ir naktim neidavo uzmikti,bet gavo pora perspejimu ir buvo tylus kaip peles po sluota :)

    gabija1

  2. 3

    kalbos tikrai nepades, žinau tokius žmones. belieka skambint policijai. jaigu jie su jumis taip negražiai elgiasi tai ko jus dar dvejojat. rupinkites savo gerove ir butinai praneškit policijai.

    IlonaP

  3. 3

    pasiulykit, kad uzeitu paklausyti koks garsas buna, nes jie gal nesupranta, dar pasiulykit kad ausines uzsidetu, jei neturi -savo paskolinkit, jei nepades, tada tik policija

    vinipukas

  4. 3

    na kas belieka tik policija kviesti.kas ce per gimines jie elgesi kaip kaiules:(

    saulyte6

  5. 2

    Tik policija kviesk,uzuojauta jums,patys turejom triuksmingus kaimynus ,kai nuomavomes buta,dienos metu ejau perspeti,o vakarais kviesdavau policija anonimiskai.Tai po keliu tokiu iskvietimu nurimo.

    ruta26

  6. 2
  7. 2

    Mano kaimynai tai ramus,bet vasara yra vienas is tolimesniu kaimynu megejas muzika klausyt labai garsiai.Tai pazadindavo kartais is miegu,pikta buvo,bet aiskintis nejau,galvojau dar is principo garsiau leis.Na yra negeranorisku ir nesupratingu zmoniu.As manau geriau graziuoju tartis,nes kai prasidesit su policija,tai pykciu dar daugiau bus.

    grirute

  8. 2

    na jusu atveju tai tik policija lieka

    Lafe

  9. 2

    kviesti policiją, bus keli įspėjimai, o po to eis baudos, gal tada susiprotės.

    iinnggaa

  10. 2

    Jei ir nakti garsiai muzika klauso, tai kvieskite policija, ir pasakykite, kad tas pats vyksta kiekviena nakti. Manau, turetu apsiraminti :/

    Yuki