• 14ats.

    Pirmieji kudikio ratai:)

    Sveikos esamos ir busimos mamytes,
    Laukiuosi pirmo leliuko ir kaip ir daugeliui iskilo dilema su vezimeliu, prisiskaiciau ivairiuose forumuose ir su vyru issirinkome siuos tris variantus:
    1)milly way
    2)zippy 3in1
    3X lander XA.
    Kuri Jus pacios rekomenduotumete, o gal siaip dar koki varianta pasiulytume:)Svoris vezimo nesvarbu, svarbiausia patogumas leliukui na ir kaina, kad labai nesikandziotu:)Beje noretume 3in1 varianto.

    IngullleKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Aš už 3X Lander XA,bet rinktis tau.

    vitalijus

  2. 1

    Stai cia dar vienas klausimelis mamytes sukurtas apie Zippy vezimeli

    http://mamanija.lt/klausimai/28276/ar-tutis-zippy-saugus-ir-tvirtas-vezimelis

    Mazute

  3. 1

    jeigu man dabar reikietu pirkti vezima tai imciau tik X lander 3in1

    Lafe

  4. 1

    O mes sekmingai naudojam Milly Way. Tikrai esu patenkinta. Nesunkus remas, lopsio tikrai uztenka, kedute irgi anksciau ar veliau reikia keist, tai cia manau nera jau toks svarbus kriterijus. Ir man labai patinka millio medziaga. Ji nera tokia plastmasine kaip, pavyzdziui, X lander. Na bent man taip atrodo.

    Eglone

  5. 1

    o as nepirkciau 3in1,nes:
    1.Ju lopsiai mazi,vaikas telpa neilgai(ypac jei vaikui bus ~5men ir prasides ziema.
    2.Kedutes ten mazos, tadgreit vaikas isaugs ir teks lopsi bei kedute laikyt,kad dulketu.
    3.Sportine dalis taip pat ilgai gules,kol ja naudosite.

    va tokia mano nuomone :)manau beto pastebejote,kad daug mamu pardavineja vezimus 3in1 kai vaikui 5-7men,nors laisvai dar galetu naudoti :) pati pardavinejau butent del siu priezasciu,o is pradziu labai norejau to varianto 3in1.tad sekanciam vaikui pirkciau universalu vezima, jie sunkus,bet lopsiai dideli,ilgai vaikas jame gali puikiai guleti nesuspaustas :) gal kur lopsys atskirai ir grazesni,bet manau vaikui universaliame patogiau.

    Adri

  6. 1

    Turiu tutis zippy 3 in1, tai ji ir rekomenduociau :). Vazinejam jau metus ir 2men - ko kas trukumu neradau :)

    Kikymara

  7. 1

    na as turejau tuttis 3 in 1 man patiko. Beja nelabai matau skirtumu tarp ju .Asku ratai ir pan ten skirtingi, bet lopsis kiek maciau visur vienodas :)

    Katia

  8. 0

    Na tikrai tas Maxi cossi mura 4 tikrai neblogas vezimukas, bet ir kaina ganetinai nemaza.
    Man jis visai patiko:)reiks daugiau pasidometi:)

    Anonimas

  9. 0

    na del lopsio dydzio...tai mums visi irgi sake atsizvelgti i tai, kad tai labai svarbu. Taip gavosi kad nusipirkom su standartiniu lopsiu 3in1 vezima Concord, lopsi naudojom 4men, veliau vaikas nebegulejo jame, lipdavo lauk, nusprendem kad ne saugu ir guldem i sedimos galies gulima padeti. Taigi , manau, nuo vaiko priklauso. Jei nori sedeti arba sedi, tai neisivaizduoju kaip priversti guleti. Kai tik ismoks vaikscioti vezimas isvis greiciausiai bus nebereikalingas nes nesedes jame. Del to daug tevu anksti vezimus ir pardavineja , manau.
    Taigi tas lopsio uzakcentavimas mums buvo visiskai nereiksminga detale ir pats lopsys labai trumpalaikis. Nors vaikas gimes balandzio pabaigoj, tai beveik visa vasara kasdien naudojom:)
    mums svarbu buvo, kad vezimas tilptu i automobili ( be jokiu problemu)

    rakija

  10. 0

    na tikrai pakankamai didelis mano sunus gulejo jame 7menesius,ziema dar dejau vokeli su avikailiu tai leliukas tilpo laisvai ir vietos dar liko.Ir sunus stambokas gime,lengvas nera bet mum patogus ir sportine dalis labai gera.Ivesk i google ir matysi kaip atrodo.Mum buvo super,nera is pigiuju bet kokybe super.

    Anonimas