Atsakymai

  1. 6

    Taip reikėtų,kad būtų pačiai ramaiau,kad viskas yra gerai.

    Deimax

  2. 6

    as kaip ir visos ejau, nes gimdymo namuose sake po 6 sav nueit pasitikrint.. nors ir nebutu sake buciau nuejus :) paciai ramu kai zinai kad viskas gerai :))

    kristale

  3. 6

    Taip as ejau ir manau kad butinai reike pasitikrinti as tai jauciausi kaip ir neblogai bet per patikrinima rado siulus kurie turejo istirpti tai zinai manau kad visokiu problemu gali buti po gimdimo manau apsilankyk del saves .Sekmes:-)

    Ernesta

  4. 5

    Aš ėjau po dviejų mėn. ir tuo pačiu konsultavausi dėl kontracepcijos. Tai dar po mėn. įdėjo spiralę. Jokių problemų nebuvo nei prieš, nei po spiralės:)

    elegancija

  5. 5

    na as ne po 6 saviciu nes ilgai karujavau, bet veliau nuejau ir viskas kaip ir gerai, nors ir ilgai kraujavau, bet nieko nerado.

    sarbal

  6. 5

    sorry klaidu padariau:))))profilaktiskai nes maza kas.:))))

    Egle

  7. 4

    as ejau lygiai po dvieju menesiu nes mano gydytoja taip grieztai pasake kad as nenorejau jos nemalones uzsitraukt:)))o jei rimtai tai ejau tam kad isitikinti kad viskas gerai,nes labai ilgai skaudejo siuta vieta,beto iki tol ir vyro neprisileidau, o kai jau daktare patikrino ir pasake kad viskas gerai ir kad susiuta idealiai net nesimato beveik, tai tada vyrui isdidziai paskelbiau kad jau galim atnaujinti santykius:))))ir paciai ramiau paliko kad viskas gerai,manau kiekviena be isimciu turetu apsilankyti pas ginekologa po gimdymo:)

    rujga

  8. 4

    o aš ėjau pas gydytoja pasitikrint po 3mėn.nes neturėjau kur palikt mažylės,o su mažyle pas ginekologę tikrai nepatogu eiti,nors ir vėliau nuėjau,bet buvau sveika,siūlės gražiai sugijusios:)

    staponkute

  9. 4

    taip, ėjau.Gydytoja apžiūrėjo ir davė leidimą "bendraut" su vyru:))))))))

    pupa34

  10. 4

    Ejau pas gydytoja po 8 sav.Deja,ji pasirode visiska nemoksa,nes nepastebejo ataugos,siuliu vietoje:(

    rimrem