Atsakymai

  1. 4

    dukra nuo 6 men. rytais padarydavo i puodeli, visa nakti sausu pampersiuku ismiegodavo. o nuo 1 m. atsisakem visiskai sauskelniu. kadangi jau buvo susipazinusi su puodeliu, viena diena nusprendziau nebedeti sauskelniu. jai paaiskinau, kad didele, dabar tures kelnaites, priminiau apie puodeli. ta diena salia puodelio ar atsisedus ant jo prisisiojo i kelnytes 3 kartus.po tokiu nesekmiu kalbedavau, bet ne gedindavau. ta diena visos nelaimes ir baigesi. zinoma retkarciais pavieniu avariju budavo. o sunus net pilva riesdavo kai sodindavau ant puodelio. bet pastebejau, kai sese i touleta eina, jis verziasi pro duris. viena karta ileidau, pamate kas ten vyksta. kai noredavo sysiu, begdavo prie tualeto duru. prade buvo tualete. poto paaiskinom, kad jo tualetas puodelis , bet ir teko pastatyti toje pacioje patalpoje. ir gana sauniai po menesiuko atsisakem sauskelniu.zinoma veliau nei sese, jam pavyko nuo 1m 4 men. o dabar laukia dar viena patirtis. kaip mums seksis, bus matyt. jums sekmes. anksciau ar veliau viskas issispres, kiekvienam ateina laikas.

    Julanta

  2. 4

    Kiekvienam ateina savas laikas. Zinoma, pratinant, verciant-tai iseina greiciau-turiu omeny, darzelius. Mano tiesiog nenorejo sestis ant puoduko. Na ir neverciau prievarta. Atejo savas laikas-tiesiog viena diena=uzvilkau triusikelius-pamperso nedejau-sakau, mazute, i triusikelius negalima padaryt-tai kazkaip pajuto, ir nubegom ant puodelio...Buvo trys metukai be dvieju men. (tas metodas anksciau bandant-nepavykdavo.)

    jurc

  3. 3

    O mums su puoduku niekaip nesiseka susidraugauti. Bandom ir graziuoju ir biski piktuoju, bet niekaip. Buvo viena savaite, kai leidosi sodinamas, bet paskui savaite keliavom uzsienyje ir vel baigesi tas grozis. O dabar stovi du puodukai, bandom nors biski pasedet, pasedi, bet nedaro, o kai tik atsistoja, tai jau po minutes kelnytes slapios. Vaikui 1,5 m, bet vat toks. Tai kolkas labai smarkiai jo nespaudziu.

    Agne

  4. 3

    Mano mažė jau nuo 6mėn. ant puoduko kuo puikiausiai daro reikaliukus ant puoduko...Laukiu kada jau pasakys kad nori sisi... nes jai dar tik 8mėn. reikia neužsilaukti ir kuo ankščiau pratinti prie puoduko...

    editukas

  5. 3

    pas mus irgi viskuo buvo, bet labiausiai padejo, kai jo viresne pussesere jam parode, ji jam autoritetas, nuo tos dienos i kelnes nebedro. O as tiek vargau ikalbinedama, aiskindama ir pan.. Reikia tiesiog gero pavyzdzio :)))

    mamyčiukas

  6. 2

    Sunkiai.Bet mums dar tik 10 mėn.

    gintarep

  7. 2

    mums jau pusmetis jau po truputi pratinames daryti, ir pakolkas neblogai sekasi:)

    erika1984

  8. 2

    mamytes nespauskit ir neverskit vaikuciu, keikvienas skirtingas ir visi skirtingai prie puodelio pripranta:))))

    ievutek

  9. 2

    dukryte sedosi ant puodelio nuo 8menesiu, iki 1.2men o paskui pradejo verkti, ir nenorejo sedeti, todel neverciau.nuo 1.8vel pradejo sedeti vel, be sauskelniu diena vaiksciojom, o 2.2 menesiu pati pasiprase ant puodelio, nuo to laiko ir nebedare i kelnytes.sunelis nuo 9men dare, menesi laiko, paskui pradejo verkti:((, tai neverciau ir negasdinau.o 1.2men vel pasodinau, ir va pakolkas 2menesius sunelis sedi, viska padaro, ir diena kartais be sauskelniu buna:)))))
    kiekvienam vaikui ateina savas laikas, negalima vaiko versti ant puoduko sedeti, nes paskui jis bijos ir bus vaikuciui trauma, negalima versti, vaikas pats zino kada jam laikas:))).as neverciu vaiku.:))))) ateis laikas ir prades daryti ant puoduko:))))

    ievutek

  10. 2

    o as papirkau:) jau rasiau kazkurioje sklityje

    ernestulea