Atsakymai

  1. 2

    normaliai reagavo.gal truputi kojos tindavo,priaugus buvau 17kg.

    Deimax

  2. 2

    Kiekvienos nėštumas skirtingas. Man nuo karščio buvo pradėję tinti kojos. Tai valgiau daug arbūzo.

    editukas

  3. 2

    man tai nebuvo kad reguotu,o kai nesilaukei nebuvo tokio dalyko kad reguotu i ora?

    Daluze

  4. 1
  5. 1

    o as budama 5 men daktare sake kad per mazai svorio

    nikitadew

  6. 1

    kad kojos skaudejo, tai ir taip aisku, nes svorio nemazai priaugau, o ir darbas mano judrus, beveik visa diena ant koju. O siaip irgi nuolat budavo visur karsta, tai as irgi ziema savo vyreli saldziau su pravirais langais, o i miesta lekdavau rudeniniu paltuku, kad nesusilciau per daug, nes tada bloga pasidaro net ir ne nesciai bunant.

    Agne

  7. 1

    Penktam menesi budama skridau i Turkija.Osle palikom +18,o Alanijoj turejom +40.Pirma diena buvo silpna,norejosi tik gerti.Veliau kazkaip adaptavausi.Ieskojau visur kondicionieriu ir vandens.
    Tokia oro kaita man buvo rimtas isbandymas.Kojos
    truputi tino,skaudejo venas.masazavau jas kasdien ir daznai laikiau pakeltas.Svajojau apie zemesne temperatura.2 savaites ten isbuvau,uzsigrudinau.Tik bijojau,kad toj Turkijoj neatsitiktu man kas.Nesinorejo eiti pas turku daktarus.Griztant lektuve galva labai sukosi,dariau kinieciu mudras pirstais,kad padeti sau.Buvau labai laiminga grizusi i lietu.

    vilem

  8. 1

    man irgi tindavo kojos. buvau priaugusi labai daug svorio. dariau voneles. geriau daug vandens. Dziaugiuosi jog nescia buvau visa ziema nes vasara nezinau ar buciau atlaikiusi. Visur ir visada budavo karsta. Kai miegodavom tai net langa ziema atsidarydavau. Zinoma vyrui tai salta buvo. Man nuo karscio net kraujas is nosies pasirodydavo. Atsimenu kavineje leduku i vandeni nenorejo ideti , kad nesusirgciau (uz lango tuo metu buvo -15). Taip pat daznai suvalgydavau ledu :) niam niam. Dabar per metus gal viena porcija ir esu kada suvalgiusi.

    ddaivute

  9. 1

    kazkaip nepastebedavau arba nesureikšmindavau:)

    nikitadew