• 11ats.

    Pazistamos mamai 60 metu,kokia staigmena galima sugalvoti?

    Pazistama nori mamai padaryti staigmena 60-cio proga, gimtadienis bus bare, ka galetumete pasiulyti, as pasiuliau is "Tarp geliu" husara su smuiku, jai patiko, bet kas galite dar ka idomaus pasiulyti? Dekui.

    AureluzeGimtadieniai, jubiliejai, sukaktuvėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Šitam reikia laiko, truputi fantazijos, vaizdo kameros ir kur galima būtų žiūrėti. Tada visi kas gali ar nori susako į kamerą savo sveikinimus ir jie nufilmuojami. Galima sveikinti, sakyti tostus, šokti, deklamuoti eilėraščius ir pan. Tačiau, tie sveikinimai daromi persirengus, pvz., kokia šeima persirengia čigonais; haremo sultonas; vienuolės; valkata; Prezidentas;playboy zuikučiai;..... Parenkama atitinkama apranga, aplinka. Na, nežinau čia jau priklauso nuo fantazijos ir išmonės. Tada viskas sumontuojama ir galima visiems bendrai žiūrėti.
    Mačiau vieną tokį filmą, tai tiek visiems buvo gražu, linksma ir idomu:)))

    elegancija

  2. 1

    na visu pirma staigmene butu tai kad susirinktu visi vaikai,anukai,pakeltu koki baliuka,ar i kokia kavine visi susimete pakviestumet,uzsakytumet koki bariuka...:-)

    daina

  3. 1

    Mano tėveliui šiemet sukanka šį mėnesį sukanka 50. Tai mes su sese ir vyrais jam fejervus užsakysim. Pinigų jam nereikia, ir taip daug kas dovanos, o fejerverkai jam labai patinka... mma iš nuotraukų padarys filmuką su gražia muzika ir žodžiais, turėtų būt gražu :)))
    O mes su vyru jam dar padovanosim ir vienintelės (kol kas) anūkės įrėmintą nuotrauką... Tikiuosi jam patiks :)))

    Irma

  4. 1

    dar galeciau toki dalyka pasiulyt. Pasiklausinet mamos neikyriai apie jos senas vaikystes drauges ar siaip labai brangius ir seniai matytus zmones ir pabandyti nors viena toki surasti ir pakviesti i svecius. O tas zmogus is praeities tegu papasakoja kokiu linksmu ir idomiu ivykiu, susijusiu su mama.

    Agne

  5. 1

    mano drauge, tokia proga, mamai nezinant, ant didelio lapo priklijavo jos nuotrauku nuo vaikystes iki siu dienu. po nuotrauka uzrase komentara. virsuje visu nuotrauku buvo uzrasas: " MAMYTES KELIAS...". plakata pritvirtino prie sienos.buvo idomu ne tik sveciams, bet ir jubiliatei. tik susedus prie stalo, vaikai perskaite zodzius, uzkabino azuolo lapu vainika, iteike puokste geliu.

    Julanta

  6. 0

    Jeigu patinka žvejoti, tai galiu parekomenduoti gerą internetinę žūklės parduotuvę! https://duohook.ie
    Tėčiui labai patiko gautos dovanos iš čia:)

    ZumZum

  7. 0

    Mes su sese mamai penkiasdešimtmečio proga dovanojom auskarus su deimantais iš https://ziedelis.lt/juvelyriniai-dirbiniai/auksiniai-auskarai/auskarai-su-deimantais/. Nusprendėm, kad tai labai gera ir vertinga dovana, mama buvo beproto patenkinta, nešioja kasdien :)

    Anonimas

  8. 0

    Galite nustebinti užsakę didelę puokštę ar kokią įdomią kompoziciją, galėtų atvežti į namus , tarkim gimtadienio rytą. http://gelesinternetu.eu/lt/geliu-pristatymas.htm

    Anonimas

  9. 0

    isplauti grindis padaryti staigmena padaryti valgyt nueti i parduotuve nupirkti maisto uzdengti akis su saliku ir paruosti stala

    Anonimas

  10. 0