Atsakymai

  1. 4

    siuo metu ne, bet iki gruodzio men lankiau, lankaiu jogos klases (besilaukianciia draugei palaikiau kompanija) man patiko labai lengva bet kartu gera savijauta,kartu dirbau ant treniruokliu ir su svaraliias, aisku patenkinta tik dirbti reikai tad visad liksi patenkinta..

    vejune

  2. 3

    pries du menesius pirka karta gyenime pradejau sportuoti klube. Kolkas esu labai patenkinta (nors visada galvojau, kad nekenciu sporto) :P)

    1dziuls

  3. 3

    lankau,esu labai patenkinta..man labai patinka :)

    bantukas

  4. 3

    turiu abonementa,bet i men gal karta nueinu db.Kai pagimdziau tai dazniau eidavau,o db kai dirbt dar pradejau tai ir laiko truksta ir aptingau

    sandi

  5. 3

    Turiu savo sokiu grupe.Apsilimo metu darome daugybe aerobiniu dalyku,pratimu lankstumui,istvermei,plastikai,kuno koordinacijai.Sedame i spagata,stovime ant ranku-tai lyg ir sporto klubas.
    Jauciuosi puikiai.Fiziskai ,,issikraunu'',o dvasiskai ,,pasikraunu''.

    vilem

  6. 3

    taip neseniai pradejau bet dar nieko labai nepajauciau tik kad po aerobikos visi sonai skauda ir dar nespeju su kitomis pratymu daryti nepripratau dar :) savijauta tai tikrai geresne ir nuotaika kitokia kai ten lankaisi :)

    alisija

  7. 3

    Taip, lankau jau 4menesius i aerobika. Super dalykas, siaip pakoregavau kuno linijas, sustangrejo oda, beveik dingo celiulitas, numeciau pora kg. o ir bendra savijauta pagerejo ):

    SweetCherry

  8. 3

    taip, lankau :) esu juo patenkinta :)

    Ineta_

  9. 3

    Siuo metu ne. Man namuose su sunumi visai neblogas sporto klubas.

    kvapni_feja

  10. 2

    nenelankau nes nera galimybiu ,bet noreciau

    Anonimas