• 23ats.

    Ar vertinate ranku darbo megztus ar nertus drabužius? (kojines, kepures, sukneles, skraistes) gal esate pirkusios iš moteru kurios mezga namuose? ar jums atrodo vertingas toks talentas, ar pirktumete tokius rubus?

    IlonaPKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    pati kakada lb daug megzdavau ir nerdavau,db laiko nebera.Vertinu tokius rubus,ir dukrai patinka originaliai aprenkti.Kartais dar mama koki rubeli numezga,dziaugiuosi toki ruba gavusi dovanu

    sandi

  2. 2
  3. 2

    Kai dovanoja megztus daiktukus tai laabai šilta ir smagu nešioti. Pirkti nepirkau, bet jei būtų geras daiktas iš gerų siūlų tai tikrai pirkčiau.

    Rugsėja

  4. 2

    man labai patinka ir grazus jie yra , ir bperku juos :))))

    Anonimas

  5. 2

    pati mezgu ir dėviu savo rankdarbius, taip pat ir vaikus apmezgu. man gražu ir patinka, o siūlų yra įvairių ir galima pasirinkti.

    iinnggaa

  6. 2

    taip, vertinu. tai daug gražiau - jei gražiai padaryta, nei kad fabrikiniai vienodi rūbai... vaikams perku kojinytes. neturiu žmogiuko, kuris tuo užsiima, bet jei būtų kokia pažįstama, tirkai pasidomėčiau jos darbeliais:)

    Ineta_

  7. 2

    man labai grazu,vertinu moterytes kurios moka graziai megti,nerti,siuti, as deja tokio talento neturiu:(sau darbuzeliu ar skarisciu nepirkciau,bet labai grazu tokie mezginiai maziems vaikuciams:)

    barskute

  8. 2

    Pirkau dukrytei pirmasias kojinytes.Vertinu ,pati kazkaip neprisedu,o reiketu kokiu mezginiu uzsiimt.

    grirute

  9. 2

    ranku darbas visada vertas daugiau nei pramonines "stampofkes", graziai, kokybiskai tai padaryti gal reikia ne tiek talento kiek igudziu. pati nusinert nusimegzt galiu kepure, salika, skraiste, bet virsutiniu rubu, kaip sukneles, palaidines ir t.t. man nepakanka kantrybes.. esu pirkusi tik kojines is mezganciu mociuciu, tik tiek, nes rubai, kurie man grazus nerti/megzti, dazniausiai kainuoja tiek, kad pamanau, jog vienas kitas kartas kai juos devesiu to nevertas.

    Anonimas

  10. 1

    veertinu...pirkau va katik is moteriskes dukrytei kepure ir pirstinytes ranku darbo megztas....bet pati nieko megsto nenesioju.

    indraya