Atsakymai

  1. 6

    anksciau kaskaip tikrindavau, kai dar nebuvom susituoke.. sakot vyras turi turet kaska asmenisko, kai jis tai turi.. atsiranda pagunda su kaskuo kitu susirasineti, nes drasiai jaucesi zino kad jo mobilaus nieks netikrina.. as tikrindavau ir esu uztikus kas susirasinejo su pana kaskokia.. bet ce uoj pries kiek metu :))))) dar atsimenu jos varda buvo pakeites i darbo direktores pavarde :)))))) dabar tai juokinga.. bet po to ivykio as netikrinu jo tel.. ir kaskaip issiaiskinom ir dabar as juo pasitikiu :) jam nera pagrindo kaskam rasyt, nereikia to adrenalino uzklups ar ne :))) turi zmona ir vaika.. sake to jam uztenka :)))

    kristale

  2. 5

    niekada netikrinu ir netikrinsiu :) nes begalo pasitikiu savo vyru ir zinau kad jis taip tikrai nepasielgs :)

    deimantina

  3. 4

    Niekada netikrinau ir netikrinsiu. Nesuprantu kam to reikia. Is smalsumo? Manau mane toks smalsumas dar labiau itrauktu i ta vaikiska uzsiemima: o gal jei ne vakar tai siandien kas nors yra ir t.t. ir pan. Ir keista, kaip jus, tos kurios tikrinat, prisimenat visus tel numerius? Nejau jusu vyrai neturi ir kitu pazistamu moteru (bendradarbiu, seseru, klienciu ir t.t.)? Ka, tada apie kiekviena issiklausinejat? Juk gyvename visuomeneje. Galiu papasakoti atveji, kai viena pazistama patikrino vyro banko saskaita ir rado pavedima kazkokiai panelei. Tada ji uzsipuole vyra..., pati prisinervavo .... kol viska issiaiskino, nors tai buvo tik dalykinis pinigu pervedimas. Manau tokios situacijos ir priveda prie santykiu atsalimo ir vyro neistikimybes. Ir dar yra kita medalio puse, o kas jei vyras nores jums kokia malonia staigmena padaryti, tai niekaip negales, jei mes taip nosis visur kaisiosime :)

    Ausra

  4. 4

    tikrindavau buvusio vyro telefoną:) ir ką manot aš ten rasdavau:)))))))))ogi daug nauju numeriuku vis skirtingais vardais į kuriuos paskambinus atsiliepdavo vis ta pati moteriškė,su kuria dabar ir gyvena:)))dabar tai juokas ima,o tada tai net pati nežinau,kaip bet visus nr.susirinkdavau.O dabartinio vyro tel.pradžioj tikrindavau,nes pasitikėjimo nebuvo,(buvo dėl ko)o dabar raminuosi ir pasitikėjimas grįžta,ir nieko nebeslepia,ir gyventi ramiau:)))))))))

    staponkute

  5. 4

    O ką ten pamatysi?? Jeigu vyras "protingas", tai nuslėps informaciją, ir nerasi nieko įdomaus. O šiaip ir aš manau kad nepasitikėjimas prie gero nepriveda. Tas pats kas ir kišenes tikrinti, asmeninius daiktus. Bent jau aš tai tikrai, jei norėčiau ką nuslėpti, tai jau gerai paslėpčiau:)))))))))) O gal kuriai nors teko ką nors surasti? Kažin ar tada atskirtumėt "makaronus" nuo tiesos?

    elegancija

  6. 3

    patikrinu jei tuo metu ateina zinute ir as zinau jog tai nuo musu bendro pazystamo :)

    CARIBIO

  7. 3

    siaip netikrinu savo vyro telefono, bet jei ateina sms, tai vyras pats papraso, kad paskaityciau ir jei reikia atrasyciau. man atrodo, kad jau nores nueit kur i sali, tai tikrai darys protingai, aisku to labai jau nenoreciau

    Gitana

  8. 3

    tikrinti netikrinu, bet kai ateina sms paskaitau kartais pirma, nes kas mano tas jo, kas jo tas mano ;) ir nieko cia nera zemo ;) Jei gyveni seimoje, tai viskas turi buti bendra.

    Benikiux

  9. 3

    na jo jus esat teisios,jei nores nuslepti tai galu gale istrins,bet vistiek as kartais pasiziuriu kokie nauji nr buna isaugoti

    aukse

  10. 3

    neturiu jokio noro tikrinti vyro telefona ir savo neduociau, nors ir nieko nesliepiu. Tiesiog turim kiekvienas teise i privatuma ir tai nieko bendro su neistikimybe neturi. As, kaip ir Sagute, manau, kad tai zema

    mamyčiukas