Atsakymai

  1. 3

    nuo sesiu menesiu,kai pradeda sedeti,o kad butu jam linksmiau tai patarciau nupirkti puoduka su muzikele,labai geras dalykas.

    gabija1

  2. 3

    Aš jau su puoduku prdėjau supažindinti savo vaikus,kai jau išmoko savarankiškai sėdėti ir gerai laikyti liksvarą, kažkur apie 7mėn suėjus.
    gaudydavau momentus ir sodindavau :)
    tai iki pus antrų metukų išmoko savarankiškai jau eiti ant puoduko ,pampersiukų laikas baigėsi.Tik jei kur svetimoje aplinkoje ilgiau užsibūdavome ,tai vieną kitą dar panaudodavau.

    Anonimas

  3. 1

    Mes nuo 7 menesiu pradejom.Gavosi su pertraukom, nes ne visada norejo veliau sesti, gal puodukas ziema budavo saltas.Ir dabar mums 2, ant puodo sest nenori, nesioju i tulika, pats nesako kad nori.pasako, kad nori sisi i toaleta, kai jau prigaudo zuvu.Diena vaiksto su triusikais, ant nakties dedu pampa.Nezinau, kada jis jau pagaus ta jausma, kad sakytu pries uzsimanant sisiot.Gal jau neuzilgo.Tikiuosi....

    liutukas

  4. 1

    tikrai neskubinau, nes kam be reikalo stresinti vaiką, nenori-nereikia, nei vienas dar neužaugo neišmokęs, po to vaikiukai naktimis prabunda, prastai miega, nes susirupinę , kad reikia eit ant puoduko. Mes ramiai atlaukėm, kol vaikas pats suprato, tai tik nuo 2m atsisakė sauskelnių, nors žinau vaikų, kad iki 3m ir ilgiau nesiprašo.

    vinipukas

  5. 1

    mums tuoj 15 men. maziuka sodinu nuo metuku bet ir tai ne reguliariai. nes darzelyje jo nespodina. o vakarais nuimu pampersa ir tris val vaikstom sausi. o tikiuosi ka diki 2 metu ismoksim prasytis. ne svasara planuoju nuimti pampersa.

    wiktoriuke

  6. 1

    as manau kada vaikelis jau pats gerai sedi, kad pasodint imanoma butu, as saviske nuo 7 men pasodinau, darom kiekviena diena po truputi, bet kada atsisakyti pampersu tai nzn, noreciau kad metuku jau prasytusi pati, nes kai jai sukaks 1.1 gims sesute(broliukas):)))

    bet ir daug girdejau kad dauguma vaiku virs metu sunku atpratint nuo pampersu

    lolita24

  7. 1

    Cia priklauso ir nuo vaiko ir nuo mamos pozicijos.

    grirute

  8. 1

    maniskei 11men, tai jei pabunda su sausu pampersu pasodinu ant puoduko. Cia dar nuo vaiko priklauso, mano drauges dukra 1.5 metuku jau prasesi ant puoduko.

    Katia

  9. 1

    vaikas vaikui nelygus pirmas mano iki 1,8 men su sauskelnem, nors ant puodo nuo 8 pasodindavau bet rimtai mokyti nepradejia, o va maziukas suto tad nuo 7 atsisakem sauskelniu ir jau nuo 1,2men puikiai parsosi, dabar va du tai ner jokiu problemu.Manau iki 2 savaime visi vaikai ismoksta tik kitu saliu ne, kaip amerikoniukai matyt intelektas pas juos zemesnis kad iki 3 net su sauskelnem vaiksto

    vejune

  10. 1

    as savo suneli praadejau reguliarei,kas valanda sodinti nuo 1.5metuku.jis jau pats parsydavosi pasisiot 1.8,o pats nusisim kelnes ir pasiusiojus uzsidet 1.11;) taigi sekmes:)

    sandraedu