• 23ats.

    Ar paliekat nakciai atidaryta langa?

    Dukryte kolkas gyvena su mumis vienam kambary, atsilo orai, tvanku, nera kuo kvepuot. Norisi atidaryt langa, bet bijau kad mazute nesusaltu. Kaip manot, ar galima jau miegot prie atviro lango? Dukrytei 9.5 men.

    redusisKūdikio sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Manau, jei vaikučio lova ne prie lango, tai galit bandyt miegot prie atviro lango. Juk galima tą langą tik minimaliai praverti. Tada kambarys labai palengva vėdinasi.

    trejetukas

  2. 3

    jeigu lovyte stovi ne prie lango, tai manau, kad galima. Mano vaikai abu isaugo su atidarytu langu nuo pat gimimo, persalimo ligom niekad nesirgo. Sakyciau, net gi sveika nakciai langa atidaryti....
    Nors dar ir nuo vaiko priklauso, mano vienos drauges dukryte, tai maziausio vejalio suserga, tai ja labai saugo. O tu pati gali ivertinti savo vaika, ar jis gali miegot su atidarytu langu

    mamyčiukas

  3. 2

    Pas mus irgi istisa para mikro vedinimas vyksta. O siltomis naktimis virtuveje palieku pravira langa, nes kitaip butu baisiai karsta kambaryje, nors jis pas mus irgi tik vienas. O diena per pietu miega tai ir prie pat lovos langa praveriu, bet stebiu, kad nenusiklotu ir nepersaltu.

    Agne

  4. 2

    Kai naktys šiltos,o kambaryje per daug karšta,visada atidarau langą,nes kitaip neįmanoma būtų užmigti,o kai yra vėsiau tai išvėdinu kambarį prieš einant miegoti ir viskas,nes vaikas naktį nusispardo,tai bijau,kad neperšaltų...O micro pas mus atidarytą ištisą parą...

    debesėlis

  5. 2

    dazniausiai pries miega isvedinu kambari, jei jau labai karsta retkarciais palieku.

    katikee

  6. 2

    o as tai isnesu maziuka i kita kambari tada atidarau placiai ar langa, ar balkona ir pravedinu kokia valanda,cia taip darau pries miega,o siaip diena buna pravira, juk vaikstau ir matau ar nesalta leliukui

    Sagute

  7. 2

    mes nuo pat gimimo paliekam pravira langa nakty, juk gryno oro reikia, ziema tai ant mikro palikdavau, nes jei neprasidarydavom lango nors kiek tai mazytis blogai miegodavo, siaip pas mus labai siltas butas.

    Gitana

  8. 1
  9. 1

    tikrai palikineciau vasara atidaryta langa, bet negalim, nes uz lango didelis triuksmas, miesto centras tai pastovei judeys :( gyventume kur atokiau tai butu geriau.. o taip tai maziukas greit atsikelia jei palieku atidaryta..

    kristale

  10. 1

    visuomet ir be jokiu isimciu :) na nebent namie siaubingai salta, tuomet bent pusvalandi pries einant gult palieku atidaryta langa. mano pacios nosis labai jautri dulkems ir panasiems dalykas, todel man labai reikia gryno oro :)

    auksinis_drugelis