• 15ats.

    2 apsilankymas pas ginekologe

    Esu nescia 7 savaite, pirma karta buvau pas gydytoja pacioje nestumo pradzioje, buvo mazdaug 4 savaites. Patvirtinusi nestuma, liepe pasidaryti visus tyrimus ir ateiti po 3 sav. Atejus pas ja dabar esant 7 nestumo savaitei, pasake kad visi tyrimo rezultatai yra puikus ir kadangi as jauciuosi puikiai, gydytoja mane net neapziurejo ir nedare jokios echoskopijos. Ar tai normalu?

    Elizabeth24Apsilankymai pas gydytojąĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    na jaigu viskas gerai tai nera ko ten sodinti ant kedes, nes sako mano gine kad geriau ten nelysti kol ankstyvas neštumas, taip pat nera reikalo echoskopu žiuret, nes patartina tik nuo 12 savaičiu, nors mane žiurejo 8 savaičiu (po to persileidau, bet nežinau del ko iš tiesų). palauk truputeli, padarys ir ta echoskopa veliau, juk tada ir matysis daugiau ir galesi nuotraukele gaut, nes dabar ten tik žirniukas tesimatytu. vienu žodžiu džiaukis kad nelenda per daug nes tai irgi nelabai gerai kol mažas neštumas. aš kai vel pastosiu eisiu veliau, nes paskui vel prades visokius tyrimus 8 savaičiu kas yra manau per anksti. sekmes ;)

    IlonaP

  2. 3

    Anksčiau nei 12 ka savaičių nepatartina daryt echoskopijos ar ultragarso tyrimo ,nebent jei savijauta bloga ar gali itarti galimybę persileisti,ypač jei taip jau yra kada nors nutike anksčiau.
    Na, o jei viskas gerai ir sklandžiai vyksta, tai šiuos tyrimukus per visą nėštumą daro tris kartus poliklinikoje ir dar kartą jau ligoninėje prieš gimdymą.
    Tad nerimauti tikrai neturi dėl ko .
    Ir žinoma sveikinimai belaukiant stebuklėlio.
    :)

    Anonimas

  3. 2

    aciu visoms uz atsakymus ir kad nuraminot :) P.S. Lika, aciu uz sveikinima :)

    Anonimas

  4. 2

    taip, tai normalu. Kai ateis laikas tai ir padaris echo

    Katia

  5. 2

    mylime, nera irodyta, kad echoskopas kenkia auganciam vaisiui. Tyrimu duomenimis, jau yra susaugusiu zminiu, kurie buvo tiriami echoskopu motinos isciose, taciau jie sveiki zmones.
    Elizabeta, viskas gerai, nedaro to echoskopo kiekviena karta. Nebent pati noretum.

    Eglone

  6. 2

    Viskas gerai:) megaukis nestumu:) P.S.sveikinimai:)

    _Lika_

  7. 2

    Normalu,nes tyrimai geri,nusiskundimu neturi,tai kam tave apziurineti ir daryti echo be reikalo.

    Jolka123

  8. 2

    taip .echoskopija nera geras dalykas tavo auganciam vaikui.man per visa nestuma dare 3echo tik:) nebent jei itartu kad kas negerai tai tuomet dazniau turetu daryti tau echoskopijas.

    mylime

  9. 1

    viskas gerai,nereikia pergyventi del echo - jei nedare, dazniausiai pirma echo daro16-22savaiciu.

    Lulu

  10. 1

    nera reikalo tirt ultragarsu jei nera nusiskundimu ir kt tyrimai geri.

    Anonimas