• 6ats.

    Pienlige. Panaudojus visa zvakuciu kursa,nebejauciant niezulio, nera isskyru,bet skausmingi lytiniai santykiai?

    nebesuprantu niekad anksciau taip nebuvo,pasireiskus pienliges simptomams gydytoja israse zvakuciu,suvartojau visa ju kursa,nebejauciu jokiu pienliges pozymiu,bet myletis nebeimanoma siaubingai degina,rodos tuoj perplysiu pusiau gal kuriai taip buvo,ka darete,ar praejo?

    barskuteVaistai suaugusiemsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Man buvo panasus reikalas tai antra kart kai nuejau israse zvakuciu ir papildomai liepe naudot lubrikanta kai milejaus, nes po pienliges issauseje buvo.

    Ermita

  2. 2

    geriausia pasikalbek su gyditoja. gal išsausejo ten viskas .

    IlonaP

  3. 1

    naudok lubrikantus pradziai,o po kiek laiko susitvarkys

    sandi

  4. 1

    po vaistukų kurso vis dar pažeista makšties gleivinė, jai atsistatyti reiks laiko. Mylintis reiktų naudoti lubrikantus, o atstatyti gleivinės pusiausvyrą galima panaudoti gerųjų bakterijų žvakučių. Bet su ginekologe visgi geriausia būtų pasikonsultuoti

    neringutas

  5. 1

    gal apsilankyk dar karta pas gine ? Gal issausejo , tuomet pagelbetu koks kremukas tai vietelej , o gal nevisiskai isigydei pienlige ?

    Mazute

  6. 1

    Man ir taip buvo, ejau pas gine, israse dar zvakuciu atstatyti normaliai mikroflorai. Dar nueik pas ja, kad paimtu tepineli, kad tikrai patvirtintu kad nera pienliges, nes viduj dar gali pienlige

    Anonimas