• 29ats.

    Kaip daznai maudete 1-3 menesiu kudiki? Tomis dienomis, kai nemaudydavote, naudodavote dregnas serveteles, nenuplaunamus prausiklius, ar dar ka nors?

    YukiMaudynėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    maudydavau kas anra diena,serveteles naudodavau nuvalyti uzpakaliu po kakucio ir tada dar nuplaudavau su vandenuku.aplamai kai keiciu pampersa ir nuplaunu uzpakaliuka.

    mylime

  2. 3

    maudom kasantra diena. keisdama pampi visada nuprausiu dupce. visom dienom - ir kai maudom ir kai nemaudom ryte virintu siltu vandenuku ir vatos tamponeliu apvalau veiduka, aplink kakla ir pazasteles, tada aprengiu svariais rubeliais. serveteles naudoju retai, jei kazkur esam ne namie nebent.

    arcita

  3. 2

    maudydavau, kas antra diena, o kai reikalus padarydavo, tai kiekviena karta prausdavau, serveteliu isvis nenaudojau...

    tikmama

  4. 2

    Apvalydavau kelis kart per diena vata suvilgyta virintame vandenyje.

    marinaaa

  5. 2

    Kasdien,kadangi buvo vasara ir karstos dienos.Nesu naudojus jokiu serveteliu ar nenuplaunamu prausikliu,jei gyvenciau be patogumu,ir tai nenaudociau,juk tai gryna chemija ten

    ruta26

  6. 2

    Maudziau kas 3 dienas, kitom tik apiprausdavau, jokiu kitu priemoniu nenaudojau...

    estrella181

  7. 2
  8. 2

    Pora kartų į savaitę maudydavau. Kitomis dienomis virintu vandeniu ir marlyte apšluostau ar po kriaukle užpakaliuką pakišu. Namuose nenaudoju drėgnų servetėlių, jos man smirda sintetika...

    Rugsėja

  9. 2

    maudydavau kas antrą dieną, kartais pavalydavau su drėgna vata aplink kakliuką, pažastytes, subiniuką kiekvienu kartu nuplaudavau vandeniu.

    iinnggaa

  10. 2

    2-3 kartus i sav.Uzpakaliuka prausdavom kiekv.ryta ka tik atsikele,dienos eigoje naudojam serveteles

    sandi