• 16ats.

    krikstynu fotosesija

    kaip manot kaip geriau pasielgus noriu jusu patarimo, po baznyteles po krikstynu vaziuoti i foto namus ar kviestis fotografa kad dalyvautu krikstynosi ir fotografuotu viska? gal zinote kokios kainos krikstynu fotosesijos mazdaug? gal kokia tema pasiulytumet tuo paciu?
    ir dar prie to paties norejau pasiteirat ar butina kriksto tevams pirkt vaikui auksine grandinele kad kartu pasventintu ar cia tik kaip sakoma zababonas?

    alisijaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Bažnyčioje ir iš savų gali kas pafotkinti,o į foto ateljė tokia proga labai faina būtų apsilankyti.Manau daug gražiau žiūrėti į meniškas nuotraukas,darytas foto ateljė.Pati turiu,tik bažnytines,o švogerka darėsi ir tas,ir tas,tai tikrai džiaugiasi yra į ką pažiūrėti:)

    vitalijus

  2. 2

    na turiu mazyti patarima,pasiuliti savo draugei,ar draugui pabuti fotografu,ir filmuotoju,tuomet turesite,tiek nuotrauku ir filmuotos medziagos.Na bet jei jusu finansine padetis labai gera tai kvieskites specelistus:) na mes tai is po krikstynu,nuvaziavome y foto salona ir ten padare keleta nuotrauku,o kaina buvo uz viena didele nuotrauka 10 lt.

    gabija1

  3. 2

    mes atsisakem fotografavimosi fotoatelje nes kosmines kainos ir vos kelias nuotraukas gausite bet uz 200 lt nusisamdeme fotografa kuris nupaveikslavo mus baznycioje, lauke ir truputi namuose. Likau labai patenkinta savo sprendimu. Daug graziu nuotrauku gavome ir visos skirtingos nesabloniskos kaip fotoatelje buna prie pintu kedziu, visi stovi ar sedi ir pan.

    Sarunas

  4. 2

    aš manau kad reikia pačias krykštynas iamžinti, o i foto namus tai čia bet kuria kita proga galima.

    IlonaP

  5. 1

    Mes baznycioje patys fotografavom ir pafilmavom megejiskai, atminimui.O po to vaziavome i foto atelje ir pasidareme sesija.Issirinkome graziausias.Padareme sau ir krikstateviams nuotraukas, po 5 vnt.x3 sumokejome gal 200 lt.15 nuotrauku.

    liutukas

  6. 1

    mes uz dvieju vaikuciu krikstyna smokejom 400 lt. Bet siaip manau 300-350 litu (cia su fotkinimu namuose,baznycioje ir fotosesija gamtoj). Manau idomu iamzinti ir pasiruosima, pacias krikstynas. O jei tik fotoatelje, tai nesimatys, kaip pilamas vandeniukas, degama zvake, kaip elgsis vaikiukas. Grandinele nebutina dovana, bet tradicine. Todel turetum paprasyti krikstateviu, kad tokio dalyko nedovanotu.

    1dziuls

  7. 1

    manau, kad ceremonijos filmavimas yra daug graziau, nei kazkur atelje. o kad raso cia kainas virs 1000lt tai absurdas,cia vestuves tiek kainuoja...as uz krikstynas mokejau 200LT,foto nerealios, ir kainos nesikandzioja..gavau apie 300foto, 100 is ju sutvarkyta.. jei idomu uzsuk i www.vaiste.lt ten yra visos kainos, galima jai parasyti..mergina vaziuoja i bet koki miesta...o ir minciu turi labai daug, ji pati prigalvoja temu, zinoma, jei turi savu minciu, rasit kompromisa..nepasigailesi jai parasius.

    bantukas

  8. 1

    Mes po baznycios ejom i foto studija, o per krikstynas dalyvavo labai daug fotografu - kiekviena seima turejo foto aparata, tai patikekit, nuotrauku ir kokybisku - oho kiek !!!

    almyte7

  9. 1

    kainos priklauso nuo pacio fotografo ir miesto.Vasara mes maza fotosesija gamtoj darem tai uz 100 nuotrauku diske 200lt,cia pnvz.O del grandineles cia tai neprivaloma,tik nuo kriksto tevu priklauso

    sandi

  10. 1

    Manau geriau iamzinti daugiau akimirku,nei tai padarys atelje.
    Krikstynu kainos skirtingos,priklauso nuo fotografu uzimtumo.As pati fotografuoju uz 150/val.

    Amorsita