Atsakymai

  1. 2

    Man atrodo, kad tepalinis daugiau elektros energijos sunaudoja. Bet uztad namus sildant su tepaliniu radiatoriu ilgiau siluma islieka. Elektrinio vejelio siluma yra tik tam kartui, kol jis pucia. Isjungi ir vel salta.

    Imbiere

  2. 2

    man atrodo, kad tepalinis, nes kelis kartus buvom isijunge, tai uz elektra sumokejom nerealiai daug :(

    cooliuke

  3. 1
  4. 1

    Man atrodo, kad ir tas ir tas daug pritrauks.Nes mes turime tepalini, tai kol nebuvo sildymo, viena menesi ji ijungdavom, ir ne visai parai, o tik nakciai ir tai ne visai, tai prisuko 600kw. Priklauso kokio galingumo radiatorius ir puciamas.Vistiek daug bus.Tiesiog puciamas greiciau prisildys patalpa, o is to galima sprest, kad gali ir daugiau prisukt elektros.

    liutukas

  5. 1

    tiek tepalinis,tiek puciamas sunaudoja daug elektros.Kas greit ikaista ir pucia silta ora ir panasiai 'eda"labai daug energijos,pvz-dulkiu siurbliai,mikrobanges,el.virduliai,fenai,plaukams znyples...

    ruta26

  6. 1

    gal dar priklauso konkreciai ir nuo pacio radiatoriaus ir nuo oro sildytuvo, bet turejom tepalini, naudojom nuomojamam bute, tai pakeldavo elektros sunaudojima per men kaip turi but... o oro sildytuva naudojom darbe, man pasakius, kad dziovina labai lesius akyse ir akis, darbdavys aiskino kad toks ekonomiskiau ir nieko nepadarysi - tai matyt tepaliniai "ryja" daugiau elektros.

    Anonimas

  7. 1

    Tepalinis daugiau sunaudoja,bet jis ir nėra labai gerai,išdegina orą.

    aidaS

  8. 1

    Tepalinio neteko turėti,bet pučiami tai tikrai labai daug elektros ima.

    emiliukas

  9. 1

    zinoma kad tie elektriniai, ar kaip sakote puciami....mes turejom tai labai daug elektros ysukdavom, o kai tepaliny isigijom,nelabai ir jauciasi.

    Lulu