• 22ats.

    Kaip manote, ar triušininkystė pelningas verslas, ar apsimoka?Vyras užsidegė augint triušius visokius ten veislinius,labai tuo domisi ir noretu toki versla pradet,o aš net nežinau ar pritarti.Gal pažystate kas tuo užsiima?

    IlonaPDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    yra laida kaskada rode apie triusininkyste,kad yra pelningas verslas,pradziai uztenka tik keliu triusiu pradeti savo versliuka,ir beto gal ir valstybe parems.

    gabija1

  2. 2

    Jei rimtai tuo uzsiims tai tikrai gali buti pelninga :)

    Yuki

  3. 2

    Gal ir pelningas, juk zmones paskutiniu metu pasinese del ekologijos

    Imbiere

  4. 2

    manau, kad apsimoka. Taip niekad triusienos ir nenusiperku, nes baisiai brangu. Tai matyt, kad apsimoka (jei mesai).

    1dziuls

  5. 2

    Mano dėdė augino,nepamenu kuo jie ten susirgo lyg ir triušiu maru,tokiu atveju naikinami visi,ir nebegalima toje pačioje vietoje auginti kitų.

    emiliukas

  6. 2

    gan pelningas verslas, bet daznai uzpuola triusu maras kazkoks ir tada jau kasdien krenta po kelis triusiukus tai todel skiepyt reikia ir ziuret kad atskirti uzkrestus nuo sveiku. siaip mesa nepigi ir gerai perkama tai uzsiemus tikrai galima uzsidirbti.

    arcita

  7. 2

    kazkada laikem triusiu po simta vienetuku ,bet prie ju rupescio ir darbo tai tikrai yra ,visu pirma reikia butinai juos skiepyti nes kitaip jei uzpuola kokia liga tai gaista jie vienas paskui kita .del sitos priezasties ir nebeauginam .reikia ziureti ,kad pastoviai turetu vandenio,pasaras ir butinas ivairus nes reikia ir sienuko ir runkelio ir grudu.taip kad susiseria daug ir jiems .jei dar kada auginciau tai tik del saves ,o ne del pardavimo ,.aisku jei viska turit savo tai gal ir pardavus kazkiek atsipirktu.

    lina38

  8. 2

    na gyvenam nuosavam name, tai yra ir žemes ir galetu tuos burokus augint ir panašiai, o vasara ir žoles daugiau galima duot. gal ir pavyktu kasnors, ir aš galvoju kad sau butu mesa naturali , be tokiu priedu kaip iš parduotuvės, vaikui sveika butu, va del to man patiktu.

    IlonaP

  9. 2

    jai darzoviu turit savo tai gerai bet jai viska pirkti tai manau nieko neuzkalsit

    Anonimas

  10. 2

    Na jeigu turite savo buroku sieno,tai tada tikrai bus pelningas bet jeigu pasara reikes pirkti tai nelabai. Vyro brolis 20triusiu augino sau bet 10pardave nusipirko zmones uzdirbo 400lt,bet pasarus jis turejo savo

    Lafe