Atsakymai

  1. 2

    Tikriausiai atopinis dermatitas. Pažįstam šitą "draugą".

    marcipana

  2. 2

    na pamegink kelis kartus y diena patepti su aliejuku,manau turetu padeti,mano mergytei taip buvo keleta kartu,tai as naudojau ta aliejuka.

    gabija1

  3. 1

    man atrodo kad reikia varyti pas gydytoja,nes gal kokia egzema ar dar kokia odos liga,jei oda grubi ir sausa,o jei dar itruko..del viso pikto geriau nueiti,kol toliau neisplito.

    axom

  4. 1

    tokiu atveju reikia kuo daugiau drekinti, maudyti su naturaliu muilu arba su zele be muilo. ir tepk drekinamaisiais kremais emoliantais. tokiais kaip sebamed, lutshine. pasiklausk vaistinej koks kremas skirtas atopinei odai.

    wiktoriuke

  5. 1

    nenoriu gasdint, bet mum nuo tokiu pasausejimu ties vienu kelio linkiu ir prasidėjo atopinis dermatitas, kuris ne uz ilgo atsirado ant veido ir siuo metu turim pazeista visa kuneli.. taip pat buvo itruke nuo sausumo. drekink kremu, ir tik jei labai sunta ta vieta tepk tepalu su cinku (bepanthen sudocrem, ka mamos labai megsta naudoti), nes cinkas dziovina, tai bus dar blogiau jei tikrai zymus issausejimas. nemacius sunku pasakyt, bet siaip aliejai maitina, o tokiu atveju daugiau reikia drekinimo, siaip pasirinkimas nemazas kremu ir tepalu, pasiklausinek vaistinej ka turi is emoliantu, tinkamu kudikiams. (mum lengvoj stadijoj tiko pvz emolium).

    Anonimas

  6. 1

    Pas mane irgi ant vienos rankos butent taip pat, bet as kartais patepu aliejuku, kremuku, o siaip net kartais pamirstu-gyvent netrukdo :).

    reda83

  7. 0

    Pabandyk Bolmondo alieju, mano suneliui buvo labai sausa odyte tai maudant po 1 šaukšta labai padėjo galima ir patepti. geriau pasitark dar su daktariukais.

    jurgita

  8. 0

    stenkites nuolat drekinti kudikio oda. maudykites i vonele ilasine keleta lasu aliejaus, kudikio oda po maudyniu reikia tepti iskart, tuo momentu, kai ji dar dregna.tinka ivairus dermatologines kosmetikos gaminiai, pvz oilatum kremas, bekvapis, gerai isigeria, gerai drekina.

    ajonda

  9. 0

    Bet siandien vienoj vietoj net itrukimas toks buvo,mates kraujukas.Jauciu reikai pas daktaru vaziuot,i galva nieks gi neduos :)

    Amorsita